Αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθε μία κοπέλα στην Καβάλα το βράδυ της Δευτέρας (14/2)  όταν ένας άνδρας άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της, σε στάση λεωφορείου, όπως αναφέρει η ίδια. 

 

Όπως περιγράφει στα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην περιοχή της Δεξαμενής, στην στάση Λιμενικά περιμένοντας το λεωφορείο. Τότε είδε έναν άνδρα με μαύρη φόρμα, μαύρο μπουφάν περίπου 40 ετών να προχωρά στην παραπάνω πράξη. 

 

Ωστόσο, σύμφωνα με την κοπέλα, το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί. Όταν η ίδια έφυγε από την στάση, ο άνδρας την ακολούθησε μέχρι που εκείνη έτρεξε σε ένα καφέ που βρίσκεται κοντά στο σημείο. Από εκεί και έπειτα ο άνδρας εξαφανίστηκε. 

 

Για το συμβάν όπως λέει, ενημέρωσε την Αστυνομία

 

Όσα αναφέρει σε ανάρτηση της: 

 

«Σήμερα 14/2 στις 20:05 περίπου, στην στάση Λιμενικά περίμενα το Αστικό 11. Καθώς περίμενα είδαν έναν άνδρα στο απέναντι πεζοδρόμιο να με κοιτάει περίεργα. Δεν έδωσα σημασία και στη συνέχεια γύρισα ξανά το κεφάλι μου προς τα εκείνον και παρατήρησα πως αυνανίζεται ακριβώς απέναντι μου

 

Πανικοβλήθηκα. Μιλούσα στο τηλέφωνο με μία φίλη μου. Της το είπα και απομακρύνθηκα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κοίταξα πίσω μου και είχε ελάχιστη απόσταση από εμένα. Με ακολούθησε για λίγα μέτρα. Πιο πάνω από την στάση υπάρχει ένα καφέ. Έτρεξα εκεί και μόλις έφτασα γύρισα και κοίταξα πίσω μου και είχε εξαφανιστεί. 

 

Φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρο μπουφάν, μαύρο σκούφο, γύρω στις 1,60 περίπου 40 χρονών θα έλεγα.  Ενημέρωσα την Αστυνομία και από εκεί και πέρα θα ήθελα να κοινοποιηθεί για να ενημερωθεί ο κόσμος».