Η κολυμβητική ομάδα μαραθώνιας κολύμβησης SWIM OR DIE με προπονητή το Νικόλα Ρεπανά έκανε και πάλι το θαύμα της!  Αυτή τη φορά τα «Ρεπανάκια» σάρωσαν τα μετάλλια και τις διακρίσεις στη διοργάνωση του 2ου AQUATHLON και των Περαμείων 2015 στη Ν.Πέραμο Καβάλας.

 

Συμμετείχαν μάλιστα δυναμικά τόσο στο AQUATHLON, όσο και στο 1,5 χλμ και τα 5 χλμ κολύμβησης.  Η ομάδα πήρε μετάλλια , χρυσά, αργυρά και χάλκινα σε όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες και σε όλα τα αγωνίσματα.  Η Κατερίνα Σιδηροπούλου,  που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 5 χλμ κολύμβησης  στην κατηγορία της στις γυναίκες , κατέκτησε και το κύπελλο της διοργάνωσης, γιατί ήταν η πρώτη γυναίκα και στη γενική κατάταξη. 

 

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του κατέκτησε και ο Ανδρέας Αποστολίδης στα  5 χλμ κολύμβησης.

 

Η Δέσποινα Ιωαννίδου κέρδισε δύο μετάλλια, το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία της  στο AQUATHLON και to χάλκινο στην κατηγορία της  στο 1,5 χλμ κολύμβησης. Ήταν μάλιστα η μοναδική γυναίκα που έκανε διπλό αγώνα , συνδυάζοντας  το AQUATHLON με αγώνισμα της κολύμβησης και κερδίζοντας μετάλλια και στα δύο αγωνίσματα.

 

Αργυρά μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες τους στα 5 χλμ κολύμβησης η Δανάη Μενεξιάδη, ο Κωνσταντίνος Λέτσος, ο Στράτος Στάντζος, ενώ χάλκινα η Ιωάννα Καλτσά  και ο Αλέξανδρος Στεργίου.

 

Η Ναστάζια Μαυρίδου πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της στο 1,5 χλμ, όπως και ο Θανάσης Ρέκος στην κατηγορία του στο 1,5 χλμ, ενώ χάλκινο στην  ίδια απόσταση στην κατηγορία του πήρε ο Ιωάννης Κυφωνίδης. Εξαιρετική εμφάνιση στα 5 χλμ έκαναν επίσης ο Χρήστος Μπάντης, ο  Ηλίας Διδασκάλου, η Βίβιαν Διαβάτη και ο Δημήτρης Τζουγκανόπουλος, όπως και η Μαρία Μπαλτατζή στο 1,5 χλμ.