«Πρωτοφανή» γεγονότα εξελίχθηκαν στο Κιλκίς στον αγώνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ορφανίου με την Αναγέννηση Πλαγιάς για την Γ’ Εθνική, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας. 

 

Συγκεκριμένα ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, καταγγέλλει: «την απαράδεκτη συμπεριφορά της Διοίκησης της Αναγέννησης Πλαγιάς και του υποτιθέμενου προπονητή της ομάδας κ. Χατζηιωαννίδη Γεωργίου», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση. 

 

«Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να εξυβρίζει χυδαία τον προπονητή, τους παίχτες και τον γενικό αρχηγό του Μεγάλου Αλεξάνδρου» αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ομάδας: 

 

«Καταγγέλουμε! 

 

Ενώ όλοι οι φίλαθλοι και ο κόσμος τοποθετήθηκαν συγκεκριμένα στην βόρεια κερκίδα του γηπέδου ο κ. Χατζηιωαννίδης ήταν ένας από τους ελάχιστους που η Διοίκηση της Αναγέννησης τοποθέτησαν στην νότια κερκίδα και ειδικά πίσω από τους δύο πάγκους των ομάδων έτσι ώστε να μπορεί να καθοδηγεί την ομάδα του, μιας και δεν φέρει δίπλωμα προπονητή και δεν επιτρέπεται να καθίσει στον πάγκο της ομάδας με αυτήν την ιδιότητα.

 

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτόν τον ρόλο, καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να εξυβρίζει χυδαία τον προπονητή, τους παίχτες και τον γενικό αρχηγό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχοντας προφανή σκοπό να τους εξοργίσει έτσι ώστε να πετύχει τον σκοπό του , δημιουργώντας θέμα από το πουθενά .

 

Ο αγώνας είχε φτάσει στο πέρας του. Όμως το τρίτο ημίχρονο είχε μόλις ξεκινήσει.

 

Σύσσωμη η Διοίκηση της Αναγέννησης  και ο κ. Χατζηιωαννίδης κατά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια κινήθηκαν απειλητικά , ξεκινώντας τους προπηλακισμούς και τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον όλων των ανθρώπων της ομάδας.

 

Με ύβρεις και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους δύο έγχρωμους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

 

Ακόμα ο κ. Χατζηιωαννίδης δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα των αποδυτηρίων της ομάδας μας αφότου ποδοσφαιριστές και προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου αποσύρθηκαν ώστε να ετοιμαστούν για την αναχώρηση, με σκοπό να συνεχίσει τα επεισόδια .

 

Οι πιο ψύχραιμοι άνθρωποι του Δ.Σ. του Μ. Αλεξάνδρου Ορφανίου προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να εξηγήσουν πως δεν μας αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές. Η οποίες "διαφορές" λύνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές των γηπέδων και πουθενά αλλού.

 

Σήμερα μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου Άλκη, κάποιοι δυστυχώς δεν δείχνουν να παραδειγματίζονται και σπρώχνουν το ποδόσφαιρο πιο βαθιά στο σκοτάδι.  Κρίμα όταν ειδικά αυτοί οι κάποιοι απαρτίζουν Διοικήσεις σωματείων , όπου θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι δίνοντας το σωστό παράδειγμα. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε οποιαδήποτε υποτυπώδη φιλοξενία όπου κάθε ομάδα προσφέρει τα ελάχιστα στους φιλοξενούμενους».

 

Δ.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ