Αναμενόμενη χαρακτήρισε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα, Λεωνίδας Παππάς, μιλώντας στον KavalaNews 102.8.

 

«Ο κ. Τσίπρας πιεζόμενος από τις δημοσκοπήσεις, βλέποντας ότι ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ και πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να βρει σωσίβιο για τον εαυτό του, δίνει σωσίβιο στον κ. Μητσοτάκη προσπαθώντας ο ίδιος να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση οδηγεί την κοινοβουλευτική διαδικασία σε πρόταση μομφής η οποία θα οδηγηθεί σε παροχή ψήφου εμπιστοσύνης της κυβέρνησης και θα συσπειρωθεί η ΝΔ», λέει ο κ. Παππάς. 

 

«Αυτό για τον κ. Τσίπρα είναι αδιάφορο. Ο μεγάλος κίνδυνος αυτή τη στιγμή είναι ότι διακυβεύεται η πρωτοκαθεδρία του στην αντιπολίτευση.  Η τάση της κοινωνίας είναι να ξανά εμπιστευτεί το ΠΑΣΟΚ και να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ» συμπληρώνει. 

 

Αυτό που τονίζει ο κ. Παππάς είναι ότι: «το ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής. Είναι αδιανόητο να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αλλά δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να ζητάμε εκλογές. Δεν γίνεται εν μέσω πανδημίας να ζητάμε εκλογές. Είναι ανεύθυνο».

 

Σε ερώτημα για τον αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο Λεωνίδας Παππάς ξεκαθάρισε ότι: «Είμαι δημοτικός σύμβουλος καβάλα. Αυτή την εντολή έχω πάρει και θα την τιμήσω

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: