γράφει ο 

Μιχάλης Σωτηρόπουλος 

 

Για να παρακολουθείς τις εξελίξεις της ομάδας πρέπει να είσαι κάτοχος Proficiency τουλάχιστον!

 

Ο κόουτσ παίζει με τρεις πίσω όπως όλα τα μεγάλα clubs στην Ευρώπη και ξεπερνάει το τετριμμένο 4-2-3-1! Άλλωστε ο Nouri είναι προπονητής για άλλα πρωταθλήματα και πολύ μεγάλη πολυτέλεια για τις λάσπες της Ελληνική Super League2.

 

Το γραφείο τύπου δουλεύει σε άλλο επίπεδο, επαγγελματικό, και σ αυτό έβαλε το χεράκι του ο δικός μας Νάκης Κομνηνός, ο δημοσιογράφος που από το ξεχασμένο 2013 ήταν η φωνή και η εικόνα μας με την ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή της λέσχης "η μπάλα στην κερκίδα", στα πέτρινα χρόνια, των εράνων και λαμπάδων το Πάσχα...

 

Η ομάδα, πλέον, ντύνεται με NIKE!!! Πολύ λίγες ομάδες φοράνε τόσο ακριβές εμφανίσεις ακόμα και στη SL! (Καλό θα ήταν κάποτε οι φίλαθλοι να μπορούν να τις προμηθευτούν από κάποιο σημείο διάθεσης).

 

Στο γήπεδο όλα ρυθμίζονται από επαγγελματίες security! Συχνά αχρείαστα αυστηροί σεκιουριτάδες αλλά όπως και να έχει, δίνουν μια εικόνα σοβαρότητας την ώρα του αγώνα.

 

Ο νέος ιδιοκτήτης δείχνει παθιασμένος και παρουσιάζει ένα μεσογειακό ταμπεραμέντο που αφήνει το υπονοούμενο ότι όταν τελειώσει η φετινή ταλαιπωρία μας περιμένουν μεγάλες στιγμές στο "ΑΝΘΗ".

 

Μέχρι στιγμής αυτό που εισπράττει είναι η αγάπη και η στήριξη από τους οπαδούς που όσο μπορούν ενισχύουν την προσπάθεια που ουσιαστικά κάνει μόνος του. Υπάρχει και εκείνη η μειοψηφία που τον κερνά ειρωνεία και μηνύσεις!

 

Μάλλον περιμένουν να απογοητευθεί και να τα παρατήσει. Βέβαια, έχοντας περάσει τόσους μήνες στην αναμονή δικαστηρίων και επιτροπών δεν τον βλέπω να πτοείται ο Καναδός από τέτοια...

 

Όσο περνάει ο καιρός και θα έρχονται νέες επιτυχίες και η στήριξη θα μεγαλώνει! Οι φίλοι του ΑΟΚ θα πυκνώνουν στο γήπεδο και θα περιφρονούν όλο και περισσότερο τους μίζερους.

 

(τα πρώτα πούρα άρχισαν να εμφανίζονται ξανά στο Ανθή μετά από 11 χρόνια!)

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! GLORY DAYS ARE AHEAD!

(φώτο Λάσκαρης)