Με μία σπαρακτική ανάρτηση του ο σύζυγος της Μιχαέλα Μιρέα, της 38χρονης Ρουμάνας φωτογράφου, μητέρας δύο παιδιών, που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Κεραμωτής, της λέει το τελευταίο αντίο. 

 

Η ανάρτηση του συζύγου της, Στεφάν Μίρεα: 

 

«Μια πραγματική γυναίκα, μάνα, σύζυγος, φίλη. Για μένα είναι 16 χρόνια. Μου χάρισες δύο αγγελούδια που τώρα θα μένουν μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου. 

 

Υπόσχομαι να τα μεγαλώσω με αξίες. Μεγάλωσα δίπλα σου. Η ζωή είχε άλλο νόημα μαζί σου, χρωμάτισες τη ζωή μου με συναισθήματα, αισθήματα, αγάπη. Τους τελευταίους 6 μήνες άλλαξες την ζωή μου εκατοντάδες φορές, τώρα με αφήνεις με ένα κενό στην ψυχή που δεν ξέρω πως θα το συμπληρώσω σε αυτή την ζωή! 

 

Ίσως πολλοί δεν την γνωρίζετε, αλλά εγώ είμαι ο άντρας του σήμερα εξαιτίας της, είχαμε και οι δύο ένα ρητό "ο μόνος πλούτος στη ζωή, είναι η ζωή". 

 

Αγαπούσε αυτό που έκανε, αγαπούσε τη ζωή και τους ανθρώπους. Μια γυναίκα που με το βλέμμα και το χαμόγελο της έφερε ένα χαμόγελο στα χείλη. Δεν μου φτάνει ένα βιβλίο για να γράψω τι σήμαινες για εμάς θα έγραφα τόσα πολλά, αλλά αυτές τις μέρες με άφησες άφωνο και δάκρυα. Δυστυχώς η Μιχαέλα  είναι κοντά μας μόνο μέσω των φύλακων αγγέλων της» 

 

Για την υπόθεση ασχολήθηκε και η εκπομπή Φως στο Τούνελ (δες ΕΔΩ).