«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να πάψουν να κρύβονται και να λάβουν δημόσια θέση για τις εκδικητικές απολύσεις των 24 εργαζομένων της Energean Oil & Gas (δες ΕΔΩ) και τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ εργαζομένων και επιχείρησης τους τελευταίους μήνες» σχολιάζει σε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

«Η Ιστορία έγραψε πως επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Καβάλα σημειώθηκε ρεκόρ απολύσεων.

 

Μετά τους πρώην εργαζομένους της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, ήρθε και η σειρά των εργαζομένων της Energean Oil & Gas να υποστούν τις συνέπειες της ελλειμματικής κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης που τυγχάνει η Καβάλα.

 

Δυστυχώς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώθηκε πως το υποτιθέμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης της Εταιρείας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από σχέδιο εξόντωσης των εργαζομένων. 

 

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να πάψουν να κρύβονται και να λάβουν δημόσια θέση για τις εκδικητικές απολύσεις των 24 εργαζομένων της Energean Oil & Gas και τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ εργαζομένων και επιχείρησης τους τελευταίους μήνες. 

 

Η Καβάλα δεν αντέχει άλλες απολύσεις, δεν αντέχει άλλη ανεργία, δεν αντέχει άλλη υποτίμηση». 

 

(δελτίο Τύπου Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Καβάλας)