Οι Σέρρες και ο Έβρος «πρωταγωνιστούν» στο φετινό ριάλιτι επιβίωση του ΣΚΑΙ, το Survivor. Πρόκειται για την Σοφιάννα Αβραμάκη (Σέρρες) και ο Γιάννης Τσολάκης

 

Ο Γιάννης Τσολάκης, είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση.

 

Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης.

 

Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η… δουλειά!

 

Η Σοφιάννα Αβραμάκη έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995. Είναι φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα και ασχολείται με την κολύμβηση από πολύ μικρή ηλικία. Έρχεται στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όρια της, καθώς επίσης και για να ξεπεράσει τυχόν φοβίες. Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική». δεν είναι η πείνα αλλά η… ακαταστασία! Εάν κερδίσει το έπαθλο θα βοηθήσει τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει ένα σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών.