Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας Οδυσσέα Ουζούνη της Β΄τάξης του σχολείου μας για την βράβευση του στο διαγωνισμό #Teens Press Photostories  2021, που διοργάνωσε το  Μορφωτικό Ίδρυμα Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού  (ΥΠΠΟΑ) και τη συνεργασία των Περιφερειακών  Διευθύνσεων  Δευτερoβάθμιας Εκπαίδευσης  του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (ΥΠΠΑΙΘ) στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, την Κεντρική Μακεδονία και τη Δυτική Μακεδονία.

 

Μαθητές και μαθήτριες από τις 16 περιφερειακές ενότητες της Βόρειας  Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνιστική έκθεση φωτορεπορτάζ. Οι θεματικές κατηγορίες ήταν  τρεις,: Κοινωνία, Πολιτισμός, Εκπαίδευση.

 

 Ο Οδυσσέας πήρε το 2ο βραβείο  για τη φωτογραφία του «Τόσο κοντά –Τόσο μακριά» στην κατηγορία Κοινωνία το οποίο συνοδεύεται και από χρηματικό έπαθλο

 

Συνολικά διαγωνίστηκαν 83 μαθητές και μαθήτριες από σχολικές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας. Τις επιδόσεις των μαθητών αξιολόγησε πενταμελής κριτική επιτροπή.

 

Η δράση του Μορφωτικού Ιδρύματος  Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) κορυφώνεται με τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας, τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.30 π.μ. στην αποθήκη Δ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2022.