Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας, Άλεξ Χαντιντάτζι μίλησε στο Metropolis 95.5 αναφορικά με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον ΑΟΚ και όσα ειπώθηκαν και αφορούν τους αθλητές που θα στελεχώσουν τον σύλλογο στο πρωτάθλημα της Super league 2 (δες ΕΔΩ), ενώ αποκάλυψε πως έρχεται μεγάλοόνομα για το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. 

 

Ο κ. Χαντιντάτζι είπε πως «έχουμε 16 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας, την ομάδας μας ενώ με τη σειρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε για να αλλάξει αυτό». 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

 

Αρχικά σημείωσε στην τοποθέτηση του: «Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είμαστε μία επαγγελματική ομάδα, αλλά εξαιτίας των όσων ισχύουν δεν είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε αυτό και μας αναγκάζουν να έχουμε ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος δεν ήταν επαγγελματίες.

 

Αυτή η συνθήκη θα ισχύει μέχρι τον Ιανουάριο όπου θα έχουμε τη δυνατότητα επενδύσουμε και να κάνουμε μεταγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για ερασιτέχνες αθλητές, δεν μπορώ να εξηγήσω, αν κάποιος θέλει να ψαρέψει δεν σημαίνει ότι είναι και ψαράς. Έχουμε 16 αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την πόλη μας, την ομάδας μας ενώ με τη σειρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αλλάξει αυτό καθώς έχουμε απευθυνθεί στα αρμόδια δικαστήρια και στις αρχές».

 

Για να προσθέσει: «Δεν είμαι εδώ να κατηγορήσω κάποιον από τους αρμόδιους φορείς, ζητήσαμε να αναβληθούν τα παιχνίδια μας μέχρι την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, γιατί είναι παιχνίδια που αφορούν μία λίγκα.. θα μεταδοθούν, δεν είναι απλό».

 

Για το ρόστερ και τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν εντός αγωνιστικού χώρου: «Είναι αθλητές τους οποίους θαυμάζω, τα παιδιά έχουν νοοτροπία νικητή, είναι μία φοβερή ιστορία που μην σας κάνει εντύπωση αν αυτό το δείτε να γίνεται ταινία. Τους είδα αποφασισμένους να εκπροσωπήσουν την Καβάλα στο επικείμενο πρωτάθλημα , τιμώντας την πόλη τους».

 

Για να αποκαλύψει ακόμα: «Τις επόμενες 48 ώρες αναμένεται να ανακοινώσουμε ένα μεγάλο όνομα που τον γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, παλιό διεθνή. Εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε αρχίσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

 

πηγή: metrospsort.gr