Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα δίνει την δική της απάντηση στα σχόλια μετά τις δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Μανάφη ότι από τους 16 παίκτες οι τρεις είναι επαγγελματίες και οι υπόλοιπη είναι αθλητές μπάσκετ και kick boxing (δες ΕΔΩ). 

 

«Εμείς δεν βρισκόμαστε εδώ για να διακωμωδήσουμε κανέναν σύλλογο και κανέναν θεσμό. Δεν ντρεπόμαστε αλλά είμαστε περήφανοι για την ομάδα και την προσπάθεια μας», λένε στην ανακοίνωσή τους οι «Αργοναύτες». 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Από εχθές το απόγευμα σε διάφορα ΜΜΕ υπάρχουν σχόλια γύρω από μερικές δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού της ομάδας μας, Γιώργου Μανάφη, για τους Ερασιτέχνες Αθλητές που θα στελεχώσουν το ράστερ της ομάδας μας στο ξεκίνημα της Super League 2.

 

Όσοι ακολουθούν την προσπάθεια μας από τον Αύγουστο γνωρίζουν ότι κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση σε πολλά και διάφορα μέτωπα και τελικά η ομάδα της πόλης μας να καταφέρει να κατακτήσει το  δικαίωμα που κέρδισε πέρυσι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους της Football League, την συμμετοχή της στην Super League 2.

 

Κάποιοι παρ' όλα αυτά εχθές αντέδρασαν λες και ανακάλυψαν την Αμερική.

 

Όταν στις 6 Οκτωβρίου έγινε δεκτός ο φάκελος μας από την ΕΕΑ μετά από απανωτές ανατροπές και έξωαγωνιστικές διαμάχες. Όταν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου η ομάδα μας ήταν εκτός του ποδοσφαιρικού χάρτη, οι επιλογές μας για να συμμετάσχουμε στο νέο πρωτάθλημα της SuperLeague 2 ήταν η εξής μια και μοναδική, η χρήση ποδοσφαιριστών πρώτης εγγραφής καθώς δεν άνοιξε ποτέ κανένα μεταγραφικό παράθυρο ενώ δεν μας επιτράπηκε καν η χρήση ποδοσφαιριστών από τα τμήματα υποδομών.

 

Εμείς δεν βρισκόμαστε εδώ για να διακωμωδήσουμε κανέναν σύλλογο και κανέναν θεσμό. Εμείς δεν ντρεπόμαστε αλλά είμαστε περήφανοι για την ομάδα και την προσπάθεια μας, κι αν κάποιος μπορεί να μας αποδείξει ότι φταίμε εμείς και κανένας άλλος, τότε να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει και επιβάλλει η ιστορία μας.

 

Ο στόχος ο δικός μας είναι να γίνουμε υπόδειγμα συλλόγου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά χρειαζόμαστε τον απαραίτητο χρόνο, αυτόν που μας στέρησαν.