Δεν έγινε αποδεκτό το αίτημα της Καβάλας και της Ζακύνθου για αναβολή των παιχνιδιών τους με Απόλλωνα Πόντου και Καλλιθέα εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

 

Αίτημα για αναβολή των αγώνων τους την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαν καταθέσει Καβάλα και Ζάκυνθος, οι οποίες μπήκαν την τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα.

 

Στόχος της κίνησης αυτής, ήταν να κερδίσουν χρόνο οι δύο ομάδες, προκειμένου να προετοιμαστούν. Ωστόσο στο έκτακτο Δ.Σ. της Super League 2 που έγινε την Παρασκευή (5/11) δεν έγινε δεκτό το αίτημα τους για αναβολή των αγώνων τους για την 1η αγωνιστική, με το αιτιολογικό ότι ακόμα δεν έχουν εκδώσει δελτία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

 

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, για την τύχη των δύο ορισθέντων αγώνων της πρεμιέρας Απόλλων Πόντου – Καβάλα για τον Βόρειο όμιλο και Καλλιθέα – Ζάκυνθος για τον Νότιο όμιλο, δεν θα διεξαχθούν και το πιθανότερο είναι να "κλείσουν" με 3-0 υπέρ των γηπεδούχων. 

 

Για την τύχη των ομάδων θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 5.11.21

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ως αυτή έχει ορισθεί».