Μετά και την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, με τη συμμετοχή του ΑΟΚ αυτή τη φορά, έφτασε η ώρα της Λέσχης Φιλάθλων να… μιλήσει για την κατάσταση που έχει περιέλθει το ποδόσφαιρο, την περιπέτεια της ομάδας, ενώ κάλεσε τον κόσμο της Καβάλας να μην εφησυχάζει.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Είμαστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. 

 

Η προχθεσινή απόφαση για ένταξη της ομάδας μας στην SL2 μπορεί να μας χαροποίησε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας ενθουσίασε τόσο όσο να μην βλέπουμε την πραγματικότητα.

 

Όλο αυτό το διάστημα των 4 μηνών της περιπέτειας μας έχουν συμβεί αναρίθμητα τραγελαφικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αδειοδοτήσεις ομάδων από την ΕΕΑ απορρίψεις φακέλων, δικαστικές αποφάσεις που αναιρούσαν αποφάσεις της ΕΕΑ, παράγοντες να προσφεύγουν για να ακυρωθούν μεταγραφές ομάδων, ομάδες που προσέφευγαν στην ΕΠΟ και στην FIFA, με την μια να στέλνει στην άλλη τους φακέλους, κληρώσεις να γίνονται χωρίς να έχει οριστεί τελεσίδικα ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν και πολλά ακόμα επεισόδια που παρακολουθήσαμε και δεν ξέραμε αν πρέπει να γελάμε η να κλαίμε.

 

Με τις ‘’συντονισμένες’’ ενέργειες όλων αυτών των πλευρών κατάφεραν να υπάρχουν 2 ομάδες χωρίς παίκτες οι οποίες μπήκαν στην σημερινή κλήρωση (ελπίζουμε να είναι και τελευταία) και στην ουσία μέχρι την 1η Ιανουαρίου δεν θα έχουν καμία ελπίδα στις αναμετρήσεις που θα κληθούν να δώσουν.

 

Για ποια ισονομία και ποια αξιοπιστία πρωταθλήματος μιλάμε;

 

Είναι προφανές ότι αυτές οι ομάδες θα πρέπει να μπουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα μέσα Γενάρη ακόμα κι αν θα πρέπει να παίζουν Κυριακή-Τετάρτη μέχρι να καλύψουν το χαμένο έδαφος, για το οποίο φυσικά δεν είναι αυτές υπεύθυνες.

 

Σε όλο αυτό το σκηνικό ξεχωρίσαμε πολλούς καιροσκόπους που χωρίς στην ουσία να έχουν οποιαδήποτε παρουσία στα δρώμενα προσπαθούν να καρπωθούν θετικά αποτελέσματα. Επίσης βλέπουμε ‘’καρεκλοκένταυρους’’ που την μια μέρα μας καλωσορίζουν στην κατηγορία και μας δίνουν διορία για να παρουσιάσουμε δελτία από την άλλη δεν τα κάνουν δεκτά.

 

Σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου έχεις μια ΕΠΟ που όποτε θέλει θυμάται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και όποτε την συμφέρει απολαμβάνει τις κρατικές επιχορηγήσεις κάνοντας την πάπια, αφήνοντας άλλους να οργώνουν στα χωράφια της.

 

Κλείνοντας  θα θέλαμε να ζητήσουμε απ’ τον φίλαθλο κόσμο να μην εφησυχάζει με μικρές νίκες και να είναι σε εγρήγορση για τις επόμενες μάχες ως την τελική δικαίωση της αγαπημένης μας ομάδας». 

 

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ