Έκκληση έστω και τώρα να καθίσουν, όσοι ενδιαφέρονται για τον ΑΟΚ, να συζητήσουν και να βρουν μία λύση για την ομάδα, απευθύνει ο σύνδεσμος του ΑΟΚ «Γαλάζιοι Αργοναύτες». 

 

«Παρακολουθώντας τα δρώμενα στην ομάδα μας από την στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ανεβάζοντας την στην Super League 2 νιώθουμε συναισθήματα που ποτέ δεν έχουμε νιώσει», τονίζουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟΚ. 

 

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες»: 

 

"Μακριά από βίαια επεισόδια και αντιδράσεις σκεπτόμενοι μόνο το καλό της ομάδας της πόλης μας θέλουμε να εκφράσουμε την απορία και τον προβληματισμο μας στο μένος των πρώην και των νυν σε ποια χέρια θα καταλήξει και ποιος θα την συνεχίσει καλύτερα.

 

Χάνοντας το δάσος και κοιτάζοντας το δέντρο δύο στρατόπεδα μαλώνουν χωρίς να λογαριάζουν τον κυρίαρχο φίλαθλο κόσμο της πόλης μας:  ΤΟΥΣ ΦΙΛΆΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΚ!!!

 

Ήδη η ζημιά μεγάλη και ίσως να γίνει και μεγαλύτερη αν δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

 

ΟΛΟΙ και να παλέψουν για το συμφέρον της ομάδας που είναι η παρουσία της στην κατηγορία που ανέβηκε αγωνιστικά.

 

Όλα λύνονται αν υπάρξει κοινός στόχος που αυτό είναι και το λογικό.

 

Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει αντίθετους και απέναντι σε κάθε κίνηση υποβάθμισης όλων των χρόνων ύπαρξης του ΑΟΚ μας. Οποιαδήποτε αρνητικη εξέλιξη θα επιφέρει ανεξέλεγκτες  αντιδράσεις που δεν είναι στο χέρι των οργανωμένων να τις σταματήσει.

 

Δείξτε όσοι ασχολείστε με την ομάδα σύνεση και λογική τώρα που  τίποτα δεν έχει κριθεί και δεν είναι ξεκάθαρο.

 

Το ΔΣ των Γαλάζιων Αργοναυτών.