«Είναι λυπηρό και απογοητευτικό να βλέπεις άτομα όπως ο κ. Αλέξης Κούγιας να κάνουν τόσα πολλά για να κάνουν δημοσιότητα για τον εαυτό του λέγοντας ψέματα και φτιάχνοντας ψεύτικες ιστορίες», απαντά ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας Άλεξη Χαντιντάτζι στον γνωστό ποινικολόγο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Λάρισα.

 

 Ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη ότι επειδή υπάρχουν ξένοι επενδυτές σε ορισμένες ομάδες της χώρας που οι προθέσεις τους ίσως είναι ύποπτες, το ίδιο ύποπτη μπορεί είναι και η ενασχόληση του Καναδοϊρανού επιχειρηματία με τον ΑΟΚ. 

 

«Συνάντησα τον κ. Κούγια για σύντομα 20-30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της super league 2 στην Αθήνα. Ο κ. Μπαλτάκος ήταν μαζί μου κατά τη διάρκεια μιας σύντομης χειραψίας. Σε κανένα σημείο δεν πρότεινα να αγοράσω την ποδοσφαιρική του ομάδα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League 2», λέει ο κ. Χαντιντάτζι

 

 «Ο ίδιος ο κ. Κούγιας ήταν αυτός που είπε στον κ. Μπαλτάκο ότι έπρεπε να είχα αγοράσει την ποδοσφαιρική του ομάδα αντί για την Καβάλα! Μπορείτε να το ελέγξετε με τον κ. Μπαλτάκο που είναι πολύ τίμιος και τιμημένος άνθρωπος! Τους τελευταίους τρεις μήνες με προσέγγισαν πολλές ομάδες της Super League και αρνήθηκα ευγενικά κάθε μία από αυτές. Ο Αλέξης Κούγιας δεν πρέπει να είναι τόσο περήφανος για το γεγονός ότι έχει περάσει από τόσες πολλές ομάδες στη ζωή του! Θα ήταν πιο εντυπωσιακό αν είχε μόνο μία ομάδα τα τελευταία 15-20 χρόνια και αυτή η ομάδα ήταν σήμερα στη Super League 1!», συμπληρώνει.

 

«Θα ήθελα επίσης να γνώριζε κάτι για τον κόσμο του χρηματοπιστωτικού τομέα και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα πριν κάνει ηλίθια και χαζά σχόλια σχετικά με το ξύπλυμα χρημάτων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ στην Ελλάδα!   Η συμβουλή μου προς τον κ. Κούγια είναι “Είναι καλύτερα να σιωπάς με τον κίνδυνο να σε θεωρούν ανόητο, παρά να μιλάς και να απομακρύνεις κάθε αμφιβολία για αυτό”, καταλήγει ο Άλεξ Χαντιντάτζι.