Ανατροπή με την κλήρωση της Γ’ Εθνικής στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το απόγευμα της Πέμπτης (7/10).

 

Αποφασίστηκε να αναβληθεί η διαδικασία που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής (8/10) και να μεταφερθεί για την προσεχή Τρίτη (12/10). 

 

Ο λόγος που αναβλήθηκε η κλήρωση έχει να κάνει με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη Super League 2 και πιο συγκεκριμένα με τις ομάδες Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπρόπυργου και Ζακύνθου.

 

Οι τέσσερις ομάδες όπως αποφασίστηκε από Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα έχουν περιθώριο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (11/10) να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εφόσον δεν μπορέσουν τελικά να αγωνιστούν στη Super League 2.

 

Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

 

«Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00».

 

Στο μεταξύ, στη FIFA, σύμφωνα με πληροφορίες, στρέφεται στρέφεται ο ΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί λύση με τις μεταγραφές.  Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν πήρε θέση σχετικά με τη δυνατότητα των ομάδων για δικαίωμα μεταγραφών και ΑΟΚ πρέπει να βρει λύση μέσω της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου με τις επαφές να έχουν ξεκινήσει.