Την Παρασκευή 12/6/2015 η πρόεδρος Κατερίνα Κότελη μαζί με μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» βρέθηκαν στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας για την παράδοση στους μαθητές και στους δασκάλους του σχολείου ενός διαδραστικού πίνακα για εκπαιδευτική χρήση. Πρόκειται για ένα διαδραστικό πίνακα που εξυπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης διδασκαλίας και δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της διδασκαλίας με τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών.

Το ρόταρυ σε όλο τον κόσμο υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης και ενίσχυσης εκπαιδευτικών σκοπών. Έτσι και ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» έθεσε την εκπαίδευση ως έναν από τους στόχους της φετινής ροταριανής χρονιάς. Η ιδέα ξεκίνησε από τον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και έτσι στην προσπάθειά των μελών του Ομίλου να είναι ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας της Καβάλας, κάνοντας πράξη το «υπηρετείν υπεράνω εαυτώ» που πρεσβεύει το Ρόταρυ διεθνώς, θεωρήθηκε ότι ο διαδραστικός πίνακας που έλειπε από το σχολείο είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου προσφέροντας νέες δυνατότητες στους μικρούς μαθητές που αποτελούν το μέλλον αυτής της χώρας.

Για την επίτευξη του στόχου εργάστηκαν όλα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ». Η πρόεδρος του Ομίλου Κατερίνα Κότελη, ευχαριστεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όλα τα μέλη του Ομίλου, και όλους τους ροταριανούς και φίλους του Ρόταρυ και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που έχουν συμβάλει στην επίτευξη του στόχου.