Κοντά στην πόρτα της εξόδου φαίνεται ότι βρίσκεται ο προπονητής της Καβάλας, Σάκης Παπαβασιλείου, μερικές ημέρες μετά την ανακοίνωσή του από την ομάδα. 

 

Ο λόγος της αποχώρησης του Παπαβασιλείου από την ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, σχετίζεται με τη πιθανότητα ο ΑΟΚ να παίξει στην Γ’ Εθνική. 

 

Παρελθόν από το ράστερ των «αργοναυτών» και ο Γιάννης Καζαντζίδης ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: 

 

 «Μετά από 2 χρόνια χαράς, σκληρής δουλειάς και όμορφων στιγμών ήρθε η ώρα να βάλουμε μια τελεία… Αφήνω πίσω μια ομάδα που με ανέδειξε, με βοήθησε και πάντα με στήριζε..! Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους τους συμπαίκτες μου που πάντα θα είναι μέσα στην καρδιά μου. 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό team, τον Κ. Ανυφαντάκη, Κ. Σουμουλίδη, Κ. Αγγελίδη και Κ. Φουρκαλά που έδειξαν τον κατάλληλο σεβασμό και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου..! Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση που ήταν δίπλα μας σε όλα!! Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΟΚ που ήταν και θα είναι σε όλα εκεί!! Δε θα πω αντίο «Καραβάκι» μου, εις το επανιδείν…».