Τη Θάσο, τη Λήμνο, την Αμοργό, την Αστυπάλαια αλλά και πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως Πάρο, Μύκονο, Τήνο και Σαντορίνη είναι τα νησιά που επιλέγουν φέτος να κάνουν τις διακοπές τους οι Λαρισαίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ του larissanet.gr

 

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα σύμφωνα με την ταξιδιωτική πράκτορα, Σταυρούλα Παπαδέα, οι περιοχές που επιλέγουν πολλοί λόγω covid είναι η Λήμνος, Θάσος, Αμοργός Αστυπάλαια, ενώ τα νησιά που παραδοσιακά προτιμούν είναι η Τήνος, Μύκονος Σαντορίνη και Πάρος.

 

«Το 90% του κόσμου που έρχεται στο γραφείο είναι εμβολιασμένοι και αυτό δημιουργεί ένα θετικό πρόσημο για το μέλλον, ότι θα επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο το δυνατό πιο σύντομα» υπογραμμίζει. 

 

Για τους Λαρισαίους στην Ελλάδα την πρωτιά έχουν οι Κυκλάδες, Νάξος, Σύρος, Άνδρος, Σαντορίνη και ιδιαίτερη αύξηση παρατηρήθηκε φέτος στη Λέρο σύμφωνα με την ταξιδιωτική πράκτορα Εύα Στεργιάκη.

 

«Οι τιμές δεν είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες, ότι ζητάει κανείς το βρίσκει» σημειώνει.

 

Η κίνηση φέτος είναι ανεβασμένη καθώς πέρυσι «ήμασταν στο μηδέν, δουλέψαμε λίγο Ιούλιο και Αύγουστο και κλείσαμε» τονίζει.

 

«Πολλοί την τελευταία εβδομάδα επιλέγουν να ταξιδέψουν οδικώς σε Πάργα, Θάσο, Σύβοτα και Πελοπόννησο» συμπληρώνει.