Από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής του Περιγιαλίου που κατέγραψε το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε έξω από την Καβαλιώτισσα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 23 Ιουλίου επιβεβαιώνονται οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή για να προσεγγίσει το πάρκινγκ του κέντρου διασκέδασης. 

 

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση η μηχανή ακολούθησε ανεξέλεγκτη πορεία. Παρέσυρε και τραυμάτισε όσους βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο και κινούνταν στο κέντρο διασκέδασης όπου θα γινόταν το γλέντι του γάμου. 

 

Μετά την πορεία που διέγραψε η μηχανή σφηνώθηκε ανάμεσα σε δυο αυτοκίνητα με τα τραγικά αποτελέσματα όπου χτύπησε 5 άτομα που ήταν καλεσμένα στον γάμο. 

 

Ο γάμος είχε προηγηθεί. Είχε πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη. 

 

Οι νεόνυμφοι διαμένουν στη Γερμανία και έχουν καταγωγή από τη Δράμα και το γαμήλιο γλέντι είχε οριστεί να γίνει στο Κέντρο διασκέδασης Καβάλιώτισσα για το οποίο ξεκίνησαν από την εκκλησία να πάνε συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. 

 

Η κηδεία του άτυχου 32χρονου καβαλιώτη οδηγού της μηχανής έγινε χθες Κυριακή ενώ στη Δράμα έγιναν οι κηδείες του 39χρονου και της 60χρονης μητέρας του οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στον γάμο. 

 

Σε πολύ καλή κατάσταση νοσηλεύονταν οι τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Καβάλας.