Βοηθητικούς ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες» αναζητά η παραγωγή στην ομώνυμη πόλη, που είναι και η γενέτειρα του ταλαντούχου ηθοποιού, παρουσιαστή και σεναριογράφου.

 

Το κάστινγκ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στις 20:00 στο ανοιχτό θέατρο Σερρών, στην οδό Δορυλαίου (Θεατράκι).

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια πρόσφατη φωτογραφία τους. Η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων είναι υποχρεωτική. Σκηνοθέτης της σειράς θα είναι ο Σταμάτης Πατρώνης.

 

Η νέα σειρά με άρωμα από Σέρρες

 

Μια σειρά κωμική η οποία και θα περιλαμβάνει και αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του δημοφιλούς σεναριογράφου και ηθοποιού και αναμένουμε να δούμε την προσεχή τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, η νέα ιστορία που ο Γιώργος Καπουτζίδης επιθυμεί να φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν θα είναι ένα κλασικό sitcom πόλης αλλά θα κινηθεί εκτός των τειχών, φέρνοντας έντονα άρωμα από την αθάνατη ελληνική περιφέρεια.

 

Ειδικότερα, όλο το σενάριο της νέας σειράς διαδραματίζεται και πρόκειται να γυριστεί εξ ολοκλήρου σε φυσικούς χώρους στις Σέρρες, που είναι ο τόπος καταγωγής και η γενέτειρα του καλλιτέχνη. Τόσο η τοποθεσία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, όσο και η ίδια η ιστορία της σειράς θα περιλαμβάνουν αυτοβιογραφικά στοιχεία από τη ζωή του.