Στο Νοσοκομείο Καβάλας νοσηλεύεται 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουλίου τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από βουτιά στη Γκιόλα της Θάσου. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τραυματίζεται μετά από βουτιά με το κεφάλι στη Γκιόλα. 

 

Το βάθος της Γκιόλας είναι γύρω στα τρία μέτρα και ο βυθός είναι από πέτρα. Ενδείκνυται για βουτιές καθώς τα γύρω βράχια σε εμπνέουν και βρίσκονται σε ύψος οχτώ μέτρων, ωστόσο θέλει προσοχή επειδή υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Κάτι που προφανώς ο άτυχος άνδρας δεν γνώριζε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κρανίο. 

 

Ανασύρθηκε ζωντανός και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από εκεί θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Η ανακοίνωση του λιμεναρχείου αναφέρει τα εξής:

 

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θάσου, για τραυματισμό 46χρονου αλλοδαπού στη θαλάσσια περιοχή “ΓΚΙΟΛΑ” νότια ν. Θάσου.

 

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος επεδίωξε να καταδυθεί από ύψωμα βραχώδους επιφάνειας και προσέκρουσε σε αβαθή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

 

Ο ανωτέρω, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για περαιτέρω περίθαλψη.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.