Την Κυριακή 31 Μαΐου ο βουλευτής του ποταμιού κ. Κυριάκος Χαρακίδης έδωσε για μια ακόμα φορά το παρών  σε ένα σημαντικό γεγονός της πόλης μας, τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Πανηπειρωτικής  Ένωσης Δράμας. Ενός συλλόγου που  προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει  πολλά για την διαφύλαξη του πολιτισμού μας. Σημειώνοντας μάλιστα σημαντικές επιτυχίες στην πορεία του. Επιτυχίες σαν αυτή  που ζήσαμε την Κυριακή την δημιουργία δηλαδή ενός νέου ιδιόκτητου χώρου, ένα κατόρθωμα πραγματικά σημαντικό στους δύσκολους και δυσχερείς οικονομικά καιρούς μας. Δεν είναι όμως μόνο η στέγη των Ηπειρωτών αλλά και έκφραση τιμής και μνήμης για τους προγόνους των σημερινών Δραμινών Ηπειρωτών που συνέβαλαν καθοριστικά στην εμπορική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η πόλη μας χαρακτηρίζεται από την πολυπολιτισμικότητα της. Οι Δραμινοί όμως  μπορεί να έχουν διαφορετική καταγωγή αλλά όλους τους χαρακτηρίζει η κοινή αγάπη για την πόλη μας.

Η Πανηπειρωτική Ένωση Δράμας ήταν και είναι πάντα μπροστά σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται είτε στην πόλη μας είτε και στην ευρύτερη περιοχή μας,  μαζί με όλους τους υπόλοιπους φυσικά πολιτισμικούς συλλόγους, δίνοντας δυναμικά το παρόν για την διαφύλαξη του πολιτισμού και των ιδεωδών του λαού μας