Άγνωστη και αβέβαιη δείχνει η επόμενη μέρα για την ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. Τα τελευταία 24ωρα μετά και την αποχώρηση (με αιχμές) του Κώστα Ανυφαντάκη από τον πάγκο της ομάδας, τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ αίσθηση προκαλεί πως δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από τον επίσημο ΑΟΚ. 

 

Οι τρεις μέτοχοι της ομάδας, δεν έχουν μιλήσει δημόσια για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, ενώ έχει καλλιεργηθεί ένα κλίμα δυσαρέσκειας για το γεγονός ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν πηγαίνει όπως επιθυμούν οι διοικούντες. 

 

Πάντως έστω και την ύστατη ώρα ο ΑΟΚ κατέθεσε το παράβολο για τη συμμετοχή τους στην SuperLeague 2. 

 

Στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο Κώστας Ανυφαντάκης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συμμετέχει η ομάδα στη Super League 2». Η δήλωση αυτή δημιούργησε ανησυχία στους φιλάθλους για το αν θα δουν το «καραβάκι» τελικά να πλέει για την μεγάλη κατηγορία ή να… βυθίζεται. 

 

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα του Αθηναϊκού αθλητικού Τύπου θέλουν ένα fund από την Γερμανία που εκπροσωπείται από πρώην προπονητή του Αετού Ορφρυνίου, να ενδιαφέρεται για την ομάδα, ενώ φαίνεται οι συζητήσεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο.