Κάλεσμα τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες αλλά και τους απλούς φιλάθλους να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου απευθύνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. Το κόστος της μετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ και η προθεσμία αγοράς είναι μέχρι τις 21 Ιουλίου.  

 

Πλην των εισφορών και των καταβολών που έχουν κάνει ήδη οι μέτοχοι ο ΑΟΚ, η ΠΑΕ προχωρά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την έκδοση 7 χιλιάδων μετοχών ονομαστικής αξίας και με δικαίωμα ψήφου. 

 

Ο ΑΟΚ πρέπει να έχει 350 χιλιάδες ευρώ μετοχικό κεφάλαιο για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ η εγγυητική επιστολή που πρέπει να καταθέσει είναι 150 χιλιάδες ευρώ

 

«Ήρθε η ώρα για το μεγάλο άλμα - Όλοι οι Καβαλιώτες ενωμένοι» 

 

«Η σεζόν που πέρασε ήταν άκρως πετυχημένη που συνοδεύτηκε με την άνοδο μετά από 7 χρόνια στη Super League 2 κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω κορωνοϊού αλλά και με την χειρότερη οικονομική υποστήριξη διότι οι συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν την διοίκηση και τους μετόχους να τύχουν της οικονομικής υποστήριξης των προηγούμενων ετών» δηλώνει ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΟΚ, Πέτρος Πετρόπουλος

 

«Η ΠΑΕ Καβάλα, ο ΑΟΚ είναι εδώ. Εκπέμπει την ανάλογη δυναμικότητα, συγκροτείται και διακρίνεται από ανθρώπους που διακρίνονται για την ποδοσφαιρική τους υγεία. Πρέπει όλοι να συστρατευθούν δίπλα στην ομάδα. Να υπάρχει ένα πανκαβαλιώτικο κύμα που θα δώσει την ανάλογη δυναμική και θα βοηθήσει τους τρεις μετόχους της εταιρίας για να σταθούν ακόμα πιο δυνατά στα πόδια τους» συμπληρώνει ο κ. Πετρόπουλος. 

 

Επίσης εξήρε το έργο των τριών μετόχων, Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Αντωνίου, Αντώνη Κατσαμακίδη: «Αυτοί κράτησαν την ομάδα όρθιοι όταν το "καραβάκι" βούλιαζε. Ήρθε η ώρα ο ΑΟΚ να κάνει το άλμα για τα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου».    

 

Ακούστε τί δήλωσε ο Πέτρος Πετρόπουλος 

 

 

"Ο ΑΟΚ να γίνει ομάδα λαϊκής βάσης"

 

 

«Καλούμε τον κόσμο μέχρι τις 21 Ιουλίου να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ώστε η φωνή του κάθε Καβαλιώτη φιλάθλου να αποκτήσει δύναμη και να συμμετέχει ως μέτοχος στην ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα. Ο καθένας που θα πάρει μετοχή θα συμμετέχει κανονικά στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ. Για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό πρέπει να βοηθήσοτυμε όλοι», δήλωσε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Χαλάμπος Κουφατζής

 

Ακούστε τί δήλωσε ο Χαράλαμπος Κουφατζής: 

 

 

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

 

Η διαδικασία απόκτησης μετοχών, μέχρι την 21 Ιουλίου 2021 , μπορεί με τους εξής τρόπους

 

Α) ΜΈΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ  ALPHA BANK   

 

ΟΝΟΜΑΣΙΑ : Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 

 

ΙΒΑΝ : GR43 0140 8000 8000 0200 2024 439 

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ : 8000 0200 2024 439 

 

BIC : CRBAGRAA 

 

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 

 

Κατόπιν αποστολή στο email [email protected] το καταθετήριο  της τράπεζας και τα στοιχεία ταυτότητας (αρ. Ταυτότητα ονοματεπώνυμο και ονοματεπώνυμο γονέων )  και  το ΑΦΜ για να περαστούν στο βιβλίο μετοχών. 

 

Β) ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ 1965 που βρίσκονται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος Οροφος) 

 

ΩΡΕΣ 09:00 ΜΕ 12:00 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΚ.  

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 251 251 1965 ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΑΛΙΚΗ : 6945 236 3331