Συνέχιση της αστάθειας αναμένεται τις επόμενες μέρες. Αναλυτικότερα, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της Πέμπτης (17/6) αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες, με έμφαση τα ορεινά και τα ηπειρωτικά του νομού, πιο τοπικά τα φαινόμενα στα παράκτια και κατά βάση πιο ασθενή.

 

Την Παρασκευή, αναμένονται εκ νέου τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες με έμφαση στα ηπειρωτικά, τα φαινόμενα φαίνονται πιο τοπικά και κατά βάση πιο ασθενή σε σχέση με σήμερα. Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα παράκτια δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και τις πρώτες νυχτερινές ώρες προς το Σάββατο.

 

Το Σαββατοκύριακο, φαίνεται η αστάθεια να επιμένει κι έτσι κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα εκδηλώνονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες με την πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα να είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την Πέμπτη και την Παρασκευή.

 

Τα φαινόμενα θα έχουν έμφαση στα ηπειρωτικά ωστόσο και τα παράκτια τοπικά θα επηρεαστούν από μπόρες-καταιγίδες, ενώ την Κυριακή η αστάθεια πιθανώς θα είναι πιο περιορισμένη σε σχέση με το Σάββατο.
 

πηγή: meteokav