γράφει ο 

Γιάννης Παπαϊωάννου 

 

Τόσες ωραίες εικόνες απ την Καβάλα σε δυο εκπομπές του "my Greece" σε μια περίοδο που ο τουρισμός δεν είναι στα καλύτερα του.

 

Αντί να γεμίσει το facebook κοινοποιήσεις και καρδούλες αρχισαν τα κλασσικά τα Καβαλιώτικα... "γιατί δεν έδειξαν το ναυτικό μουσείο, γιατί δεν έδειξαν την τοιχογραφία, γιατί δεν έδειξαν το μέρος που κολυμπάμε εμείς και όχι οι άλλοι, γιατί δεν έδειξαν τα κρασιά μας, γιατι δεν έδειξαν το αρχαίο θέατρο..."

 

Αν είναι έτσι, τότε και γω που δε σπούδασα σκηνοθέτης σε αντίθεση με τους γκρινιάρηδες, θα έλεγα να δείξουν και τις μακέτες για το ενυδρείο της Ηρακλείτσας, τις σημαίες που είχαν το μαύρο χάλι τους, καμια λακουβίτσα, το υδατοδρόμιο, τα λουτρά των Ελευθερών με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους και τόσα άλλα "κοσμήματα".

 

Δική τους είναι η εκπομπή, αν ήθελαν έκαναν γύρισμα στο προαύλιο του προφήτη Ηλία 2 ώρες καθιστές η Βανδή με την Ασλανίδου. Και πάλι το mega θα την έκοβε την εκπομπή και οχι όλοι που ξαφνικά μου γίνατε υπεύθυνοι της τουριστικής προβολής.
Άλλαξαν λίγο οι καιροί. Τα τοπία, τις ομορφιές μέσω drone και τις γεύσεις κοιτάει ο κόσμος πλέον.

 

Τους τραβάει πλέον όλους η ομορφια μιας πόλης και της θάλασσας απο ψηλά και σ αυτό η Καβάλα δεν υστερεί! Αυτό είναι και το στύλ της εκπομπής για όσους έτυχε και είδαν και άλλα όμορφα μέρη της Ελλάδας. Μοντέρνα πράγματα... Και γρήγορα. Μια χαρά τα έδειξαν αυτά, μια χαρά μίλησαν και όσοι "εκπροσώπησαν" την πόλη στις 2 εκπομπές.

 

Ελάτε λοιπόν στο κλίμα της εποχής, μπείτε στο youtube και γραψτε κανένα θετικό σχόλιο να διαβάσει ο κόσμος και οτι ολοι είναι καλοδεχούμενοι αυτο το καλοκαίρι να δουν και να γευτούν αυτά και άαααααλλα τόσα και αφήστε τις καθιερωμένες γκρίνιες για οτιδήποτε γίνεται και ενδεχομένως να μην είναι του γούστου και της αισθητικής σας... Τόσα χρόνια δε βαρεθήκατε;

 

17.000 προβολές έχει το επεισόδιο με την Καρδίτσα που προβλήθηκε πριν 2 βδομάδεςκαι 3.000 το επεισοδιο με την Καβάλα...

Μέχρι και τόσοι φίλοι εδω στην Κύπρο που έτυχε να το δούν και δεν είχαν ταξιδέψει ποτέ στην Καβάλα μου είπαν οτι τελικά είχα δίκιο που τους έλεγα οτι η πατριδούλα μου είναι κούκλα. Αυτό τα λέει όλα.