Η Καβάλα μπορεί να ξεκίνησε την σεζόν χωρίς να συγκαταλέγεται στις διεκδικήτριες της ανόδου αλλά κατάφερε να επιστρέψει στην δεύτερη κατηγορία. (δες ΕΔΩ). Ωστόσο «αγκάθι» παραμένει το ζήτημα της αναδιάρθρωσης με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις μέχρι να καταστρώσουν τα σχέδια τους για την επόμενη χρονιά. 

 

«Περιμένουμε την αναδιάρθρωση. Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο.  Αντιδρούν κάποιες ομάδες. Εάν γίνει κάτι σίγουρο, τότε θα καθίσουμε στο τραπέζι για να σχεδιάσουμε την επόμενη σεζόν» λέει στον KavalaNews 102.8 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, Αντώνης Κατσαμακίδης.

 

Πριν από δύο χρόνια είχε συμβεί πάλι κάτι παρόμοιο όταν η Καβάλα στέφθηκε πρωταθλήτρια και θα έπαιζε στην δεύτερη κατηγορία, αλλά τότε «γεννήθηκε» η Football League.

 

«Είναι αδικία. Εάν γίνει αυτό, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής κατευθείαν θα πάνε στη Super League 2. Πάνω από τη Football League, εκεί που εμείς τυραννιόμασταν δύο χρόνια», λέει ο κ. Κατσαμακίδης.  

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον ΚavalaNews 102.8 

 

 

«Στόχος να τερματίσει πρώτη η ομάδα. Είναι και το πρεστίζ μετά από μία πετυχημένη χρονιά. Ήταν μία συνολική προσπάθεια, των ποδοσφαιριστών, του προπονητή, του βοηθητικού προσωπικού και όλων όσων βοηθούν την ομάδα» επισημαίνει.