Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας & Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης μετέβη το Σάββατο 22 Μαΐου στον συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας, ο οποίος σύμφωνα με το υπ’ αριθ Φ.Ε.Κ. 2138 της 21ης Μαΐου 2021, έχει ανοίξει πλέον και είναι προσβάσιμος στους τουρίστες. 

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης συνομίλησε με τον επικεφαλής των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στον συνοριακό σταθμό κ. Τριάνταφυλλο Κιόρογλου, με τον οποίο κρατά ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας από τη προηγούμενη Παρασκευή, καθώς και με τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ. 

 

Επίσης, συνομίλησε με τους Προϊστάμενους του Ε.Ο.Τ. για τις χώρες Ρουμανία και Βουλγαρία, οι οποίοι ενημερώνουν τις αντίστοιχες αρχές των ανωτέρω χωρών. Όλα δουλεύουν! 

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Η Νυμφαία άνοιξε. Οι τουρίστες μπορούν να εισέρχονται από εδώ κανονικά στη χώρα μας, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα. Ξέρω ότι οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό της Θάσου έχουν ανακουφιστεί, καθώς βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία. Υπάρχουν κάποια ζητήματα ακόμα ανοιχτά, για τα οποία ήδη έχω ξεκινήσει ενέργειες προς επίλυσή τους.

 

Έχουν να κάνουν περισσότερο με τους ανθρώπους που εργάζονται και θα συνεχίσουν να εργάζονται στον σταθμό νυχθημερόν, και δεν επηρεάζουν την λειτουργία του σταθμού εν γένει. Δουλεύουμε όλοι μαζί, Κυβέρνηση, κρατικός μηχανισμός και πολίτες, για να κρατήσουμε τον τουρισμό όρθιο! Θα τα καταφέρουμε…».

 

δελτίο Τύπου