Για "ολιγωρία και αδιαφορία" τόσο από την κεντρική διοίκηση όσο από την διοίκηση του Δήμου Καβάλας, σχετικά με την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου μίλησε στον KavalaNews 102.8 ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών, Άρης Βέρρος, ο οποίος αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν ψήφισε υπέρ στην μελέτη για τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Περιγιαλίου (δες ΕΔΩ). 

 

«Έχουμε την ολιγωρία από την κεντρική διοίκηση που μας έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για την αξιοποίηση του ακινήτου προς όφελος της κοινωνίας. Υπήρχαν επιλογές να δοθεί λύση και να μην είναι σε αυτή τη κατάσταση το κτίριο. 

 

Η αδιαφορία συνεχίζεται. Προτείνουμε στη σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας, όπως κάναμε και στις προηγούμενες, να προσφύγουμε στα δικαστήρια, για να υπάρξει συνολικά η αξιοποίηση του ακινήτου. Η πρόταση μας είναι ξεκάθαρη. Αν υπάρχουν κέρδη τότε να αποδώσουμε το 19% των κερδών (το 81% ανήκει στον Δήμο Καβάλας) στο Ελληνικό Δημόσιο. Δεν το έκανε η προηγούμενη διοίκηση ας το κάνει η σημερινή», λέει ο κ. Βέρρος.

 

Για τη δημιουργία του κλειστού γυμναστηρίου στο Περιγιάλι, ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών είπε ότι: «Δεν έχουμε πειστεί για την αναγκαιότητα ενός ακόμα κλειστού γυμναστηρίου στην Καβάλα, ενώ τόνισε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχολικές εγκαταστάσεις και κυρίως στα νηπιαγωγεία». 

 

Ακούστε όσα είπε ο Άρης Βέρρος στον KavalaNews 102.8