Σε μία υπέροχη κίνηση προχώρησε ο παίκτης του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης στο παιχνίδι του Σαββάτου (7/5) κόντρα στην Energean Kavala BC, χαρίζοντας βολές στον 16χρονο Γιάννη Μακαρίτη

 

Ο 43χρονος Γκαγκαλούδης με την ομάδα του να έχει εξασφαλίσει τη νίκη, είπε στον  16χρονο παίκτη της Καβάλας Γιάννη Μακαρίτη πως στην επόμενη φάση θα του κάνει φάουλ προκειμένου να του δώσει την ευκαιρία να σκοράρει από τη γραμμή των βολών.

 

Έτσι κι έγινε, με τον Γιάννη Μακαρίτη να πηγαίνει στις βολές και να ευστοχεί και τον Γκαγκαλούδη να αποκαλύπτει πως γνωρίζει πολλά χρόνια τον πιτσιρικά ο οποίος θα μπορούσε να είναι και… γιος του, αφού τον περνάει 27 χρόνια.

 

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια. 

 

Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά. Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει. Πολύ χαρούμενο. 

 

Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα. Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου. Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις.

 

 Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…», έγραψε στο Facebook.

 

Δείτε στο 1:36:21 του βίντεο τον Γιάννη Γκαγκαλούδη να… ενημερώνει τον 16χρονο Μακαρίτη πως θα του κάνει φάουλ και στην επόμενη επίθεση να τον στέλνει στις βολές, προτού τον αγκαλιάσει και αντικατασταθεί.