Ο ΑΟΚ εφιστά την προσοχή των φιλάθλων της ομάδας να μην προσέλθουν στο γήπεδο το Σάββατο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Πιερικό. 

 

Τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επιτρέπουν την είσοδο φιλάθλων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο στο γήπεδο θα μπορεί να μπει μόνο όποιος έχει διαπιστευθεί 

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει 

 

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θέλει να τονίσει ότι για τον αγώνα με τον Πιερικό το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 12:00 ισχύουν τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής με την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας. 

 

Είμαστε οι πρώτοι που θα θέλαμε την παρουσία των φιλάθλων μας δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο αλλά αυτό είναι αδύνατο βάσει του αυστηρότατου πρωτοκόλλου και των επανειλημμένων συστάσεων που δέχθηκαν οι ομάδες της Football League  από το προεδρείο και κατ' επέκταση από την  γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας  για μη τήρηση των μέτρων. 

 

Ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων μας αλλά στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο όσοι έχουν διαπιστευθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο , οποιοσδήποτε άλλος προσπαθήσει να πλησιάσει στο γήπεδο θα έχει τις προβλεπόμενες ποινές βάσει της κείμενης νομοθεσίας από την  αστυνομία.