Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο επιχειρηματίας Γιάννης Σαρρής στις 15 Φεβρουαρίου, προσέφερε τα έσοδα από το… κουτούκι του στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας. 

 

Για μία ακόμα φορά οι Καβαλιώτες στήριξαν την προσπάθεια του Γιάννη Σαρρή και παρόλο που το κατάστημα δούλευε μόνο με τηλεφωνικές παραγγελίες εξαιτίας των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού κατάφερε να συγκεντρώσει 3.022 ευρώ

 

Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου στον Γιάννη Σαρρή: 

 

«Τρεις χιλιάδες είκοσι δυο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς  και σε όλους  εκείνους  που είχαν την πρόθεση αλλά δεν έγινε δυνατή η συμμετοχή τους στο μεγάλο πανηγύρι  της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021. 

 

Πανηγύρι αγάπης , αλληλεγγύης και προσφοράς  των Καβαλιωτών που ενορχήστρωσε  και εκτέλεσε με καταπληκτική μαεστρία  ο  ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ.   

 

Εμείς του Συλλόγου των Εθελοντών Κατά του Καρκίνου αισθανόμαστε τεράστια ευθύνη για την άμετρη  εμπιστοσύνη σας και την πίστη που δείχνετε στο έργο μας.  

 

Η συγκινητική  προσφορά του ΓΙΑΝΝΗ μας εμψυχώνει  και μας δίνει κουράγιο  να συνεχίσουμε  με στόχο να προσεγγίσουμε αν είναι δυνατό και  όσο μπορούμε το μεγαλείο της ψυχής του μέσα από τις δράσεις μας.

 

Όλα καθαρά και κρυστάλλινα  από την γένεση τους μέχρι τον προορισμό τους  ΤΟ Συμβόλαιο που κάνουμε με όλους εσάς».