Ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Ντερτιλής, ο οποίος την περσινή σεζόν πέρασε για ένα διάστημα από τη Νίκη Βόλου, ενώ αγωνίστηκε και στο Νέστο Χρυσούπολης διαγνώσθηκε με καρκίνο.

 

Έχει ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, για την αφαίρεση κακοήθη όγκου αλλά σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

 

Ο Αλέξανδρος Ντερτιλής όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, θεώρησε πως τα δύσκολα ήταν αυτά. Δυστυχώς, όμως, για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Κορίνθου τα άσχημα νέα ήρθαν μετά.

 

Νίκη Βόλου: «Αλέξανδρε, θα κερδίσεις, είμαστε μαζί σου»

 

 «Ο Αλέξανδρος Ντερτιλής, νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος, την περσινή αγωνιστική σεζόν, πέρασε και από τον Βόλο, συμμετέχοντας σε κάποιες προπονήσεις της ομάδας μας, δίνει ένα ματς ζωής, με αντίπαλο την επάρατη νόσο.

 

Πραγματοποίησε ήδη το πρώτο του χειρουργείο, αλλά δυστυχώς εμφανίστηκε μετάσταση, πράγμα το οποίο σημαίνει πως σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

 

Στον αγώνα του απέναντι στον δύσκολο και ύπουλο αντίπαλό του, μπορούμε να τον στηρίξουμε, προσφέροντάς του μια οικονομική βοήθεια. Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι σημαντική.

 

Αλέξανδρε, θα κερδίσεις, είμαστε μαζί σου!

 

IBAN: Eurobank - GR4402601120000790200711450», αναφέρει στην ανακοίνωση η Νίκη Βόλου. 

 

Ο Κορίνθιος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Πέλοπα Κιάτου, Κόρινθο, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Λουτράκι, Νέστο Χρυσούπολης, Διαγόρα, Κρόνο Αργυράδων, ΑΟ Υπάτου.

 

Ο ΠΣΑΠ σε αυτή την προσπάθεια είναι στο πλευρό του και με ανακοίνωσή του, καλεί όποιον μπορεί να τον βοηθήσει.

 

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, αναφέρει:

 

«Ο Αλέξανδρος Ντερτιλής μας χρειάζεται δίπλα του, στον πιο σημαντικό του αγώνα απέναντι στον πιο ύπουλο εχθρό.

 

Με τη βοήθειά μας όμως θα τον κερδίσει».