Με δύο μετάλλια, ένα χρυσό από την Μαρία Ζαχαρούδη κι ένα χάλκινο από την Σοφία Ιωσηφίδου, επστρέφει η αποστολή του ΟΚΑ Καβάλας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

 

Η Μαρία Ζαχαρούδη (3.673 στο πένταθλο) επικράτησε στα σύνθετα αγωνίσματα στο πεντεθλο και κατέκτησε το χρυσό. 

 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Σοφία Ιωσηφίδου, στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια.

 

Η Σοφία Ιωσηφίδου εκτός από το χάλκινο μετάλλιο κατάφερε να κάνει και νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 8,89

 

Το μήνυμα του δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη για τη Σοφία Ιωσηφίδου και την Μαρία Ζαχαρούδη: 

 

Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Σοφία Ιωσηφίδου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, αποτελεί την απτή απόδειξη ότι ήταν και παραμένει μια από τις κορυφαίες αθλήτριες στο αγώνισμα των 60μ με εμπόδια στη χώρα μας.

 

Η νέα διάκριση της Σοφίας μας γεμίζει με χαρά και συγκίνηση και φανερώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον Όμιλο Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας τα τελευταία χρόνια".

 

Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο αγώνισμα του Πένταθλου, η Μαρία Ζαχαρούδη, κατέκτησε μια ακόμη κορυφή στη γεμάτη επιτυχίες καριέρα της.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στην ίδια και τους προπονητές της, όσο και στον ΟΚΑ Καβάλας, γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο προάγει τον υγιή αθλητισμό και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα παιδιά που έχουν λαμπρό μέλλον και ευγενείς φιλοδοξίες"