Την Λαϊκή αγορά στην παραλιακή οδό της Καβάλας και τα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης. Ο βουλευτής συνομίλησε με παραγωγούς και καταστηματάρχες σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων μετά από ένα μεγάλο διάστημα που είχαν τεθεί εκτός λειτουργείας.

 

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε στη συνέχεια αναφέρει τα εξής: 

 

"Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης βρέθηκε σήμερα στο κέντρο της Καβάλας μετά τη καθιερωμένη επίσκεψή του στη λαϊκή αγορά όπως πάντα, προκειμένου να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες, να ακούσει τα σχόλια και τους προβληματισμούς τους και να αφουγκραστεί τον παλμό των κυβερνητικών μέτρων για το άνοιγμα των καταστημάτων λιανικού εμπορίου. 

 

Υπενθυμίζεται πως στη συνάντησή του στις 14 Ιανουαρίου 2021 με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη ο Βουλευτής είχε μεταφέρει τους προβληματισμούς των εμπόρων και την ανάγκη για επαναλειτουργία των καταστημάτων. Όπως είχε δημοσιευθεί στο σχετικό δελτίο τύπου, ο Υπουργός είχε δεσμευθεί να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, γνωρίζοντας πολύ καλά την εικόνα της αγοράς. 

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Παρατήρησα ότι υπάρχει ικανοποίηση για την επαναλειτουργία των καταστημάτων στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας. Η κίνηση, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες, έχει αυξηθεί λόγω και της περιόδου των εκπτώσεων. Είδα ιδίοις όμασι τα μέτρα να τηρούνται τόσο από τους καταστηματάρχες, όσο και από τους πολίτες. Χαίρομαι πολύ για το θετικό κλίμα που επικρατεί και ευχαριστώ τον Υπουργό για τις άμεσες και αποτελεσματικές κινήσεις του. Πλέον όλοι έχουμε συνειδητοποίησει πως αποτέλουμε μέρος της λύσης του προβλήματος και θα τα καταφέρουμε μαζί…"