γράφει ο 

Ευριπίδης Ταρασίδης 

 

►Η διασκέδαση των νέων ευθύνεται για την αύξηση κρουσμάτων, λέει ο Μητσοτάκης, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι διατηρεί επαφές με τον εξωγήινο στον Υμηττό. 

Γιατί, εντάξει, όλοι μας ξέρουμε ότι οι νέοι συγχρωτίζονται κάθε πρωί στις εκκλησίες, μπαινοβγαίνουν στα σύνορα και ακούν Άλκηστη Πρωτοψάλτη. 

Επίσης, κάνουν κωλοπατινάδες στη Θεσσαλονίκη. Αλλά εκεί έχουμε άμεση επέμβαση της αστυνομίας και, ευτυχώς, περιορίζουμε τον ιό. Στο σκέιτ κολλάει. Γνωστό αυτό. 

Τι λέει η Ζωζώ Σαμπουντάκη για όλα αυτά;

Ο Μάκης Παπαδόπουλος; Ε;

 

►Ακόμα καλύτερη η ανάλυση του διευθυντή του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη ο οποίος αποδίδει τη μετάδοση του κορωνοϊού στο «ερωτικό καλοκαίρι των νέων». Ευτυχώς εγώ δεν κινδυνεύω.

Θα μας κόψετε και το Pornhub ρε; 

 

►Ε, όχι και καλός μπασκεμπολίστας ο Κικίλιας, κύριε Τσίπρα μου! Μην παραχαράσσετε την ιστορία! 

 

►Ο Μπογδάνος απέδειξε ότι και οι δεξιοί ήταν στο Πολυτεχνείο.

Και θεωρώ υπερβολικούς όσους λένε ότι για να μετακινηθεί έστειλε SS8 στο 13033.

Βέβαια, όπως είπε, το Πολυτεχνείο είναι εντός της περιφέρειας του. Βέβαια και η Ακρόπολη είναι αλλά δεν τον είδα να κάνει τσάρκα από εκεί. 

Να δείτε που θα τον κάνει Υπουργό Ανάπτυξης ο Κυριάκος. Ή Αγροτικής Πολιτικής. 

 

►Ξεκινήσαμε με Σπύρο Παπαδόπουλο και θα καταλήξουμε σε Γιώργο. 

 

►Νευρωτικοί όσοι υποστηρίζουν ότι  κολλάει με τη θεία κοινωνία, σύμφωνα με την Ιερά Σύνοδο. 

Και έχει δίκιο γιατί, όπως είπε και η Λινού, που την πρότεινε ο Τσίπρας για Υπουργό Υγείας, δεν υπάρχει έρευνα ότι κολλάει από τη θεία κοινωνία.

Βέβαια, δεν υπάρχει έρευνα ότι κολλάει και απ’ τα κόπρανα, αλλά δεν ψήνομαι να πάω να φάω.

Απ’ τα μπέργκερ, κολλάει; Όχι για μένα, για έναν φίλο μου.

 

►Αγαπημένο αμερόληπτο account στο twitter αυτό της δημοσιογράφου του MEGA, Κατερίνας Παναγοπούλου. Δεν αφήνει ούτε γραμμή από την εσωτερική ενημέρωση της ΝΔ να πέσει κάτω.

 

►Πάντως, Μακάριος Λαζαρίδης δεν θα γίνει. Είχα κάτι τέτοιους συμφοιτητές. Έπαιρναν καλούς βαθμούς γιατί μάθαιναν απ’ έξω όλες τις περιπτώσεις αστοχίας της δοκού. Αλλά, αν τους ζητούσες κάτι παραπάνω απ’ όσα τους έδιναν γραμμένα, πάθαιναν εγκεφαλικό.

 

►Ε, έτσι είναι ο Μακάριος. Όταν έχει απέναντι του κανονικούς δημοσιογράφους που του κάνουν δύσκολες ερωτήσεις, σκαλώνει. Δεν έχει και τα τρολ του να τον χειροκροτήσουν και να γράψουν ασυναρτησίες.

 

►Αλήθεια, γιατί τα αγαπητά ΜΜΕ δεν διαγράφουν τα σχόλια τους εφόσον είναι αποδεδειγμένα ψεύτικα προφίλ; 

Νομίζω, πάντως, ότι πρέπει το KavalaPost να κάνει «ημερολόγια καραντίνας» με τα fake profile του Μακάριου.

 

►Φάγαμε, που φάγαμε, στη μάπα τα ημερολόγια καραντίνας του καλλιεργητή τρούφας από την Πέρνη, ας βγει και κάτι αυτή τη φορά.

Γιατί, κύριε, αν δεν μάθω πώς περνούν στα σπίτια τους οι διασημότητες της Καβάλας, πώς θα ζήσω;

 

►Πάμε ξανά στον Μακάριο.

Βγήκε και tweetαρε ότι οι υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για την κατάσταση του ΕΣΥ είναι ανεύθυνοι. Υπονομεύουν, λέει, τον αγώνα που δίνει ο ίδιος και η κοινωνία. Ξαναγράφω: είπε ο Μακάριος κακό λόγο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που έχουν μείνει μόνοι τους απέναντι στη δυσκολότερη μάχη που έχει δώσει το σύστημα υγείας. Εδώ κολλάει ένας Μπαμπινιώτης: Δεν λέγεται ντροπή. Μακάριος λέγεται.

Δεν ξέρω αν τους χειροκρότησε μετά.

Έκλεισε, λέει, το γραφείο του στην Καβάλα. Γιατί, και που το ΄χε ανοιχτό ερχόταν ποτέ! 

 

►Μέχρι τρία μελομακάρονα και μόνο. Παραπάνω, θα συλλαμβάνεστε.

 

►Να δείτε που το 2020 είναι έτσι σκατά, γιατί έσπασα την αλυσίδα με το μήνυμα που έπρεπε να στείλω σε 10 φίλους.

 

►Και μιας που είπα «σκατά»: όποιος βάζει ως αντίδραση σε σχόλιο ή κείμενο που αφορά θάνατο συνανθρώπου μας από κορωνοϊό, αυτή την ηλίθια φατσούλα με το γέλιο, του εύχομαι να μην τύχει ποτέ να βρεθεί στη θέση του ασθενή. 

 

►Και επειδή κάποιοι είναι ξεφτέρια και μπαρουφολογούν λέγοντας «ε είχε την καρδιά του, πώς πέθανε από κορωνοϊό», να σας πω αγαπητά μου σπίρτα ότι ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα. Η επιβάρυνση του αναπνευστικού συστήματος φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις, εξασθενεί τον οργανισμό, χτυπά στα πιο ευαίσθητα σημεία. 

 

►Κλείνοντας, να σας πω ότι ο Βρούτσης αποδίδει τη μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων στην προσωπική σχέση εργοδότη-εργαζόμενου. Πολύ ερωτικός ο Γιάννης μας.