Έτοιμο να υποδεχτεί αθλητές και αθλήτριες, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι το στάδιο της Ελευθερούπολης μετά το ριζικό… λίφτινγκ.

Πλέον το γήπεδο μπορεί να αναλάβει διοργανώσεις στίβου υψηλού επιπέδου. Διαθέτει οκτώ διαδρομές, ενώ όπως εξηγεί ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης ετοιμάζεται προπονητήριο ρίψεων, το μοναδικό στην βόρεια  Ελλάδα (εκτός του Καυταντζογλειου στην Θεσσαλονίκη), με βαλβίδες δισκοβολίας-σφυροβολίας με κλωβό ασφαλείας, όπως και διάδρομο ακοντισμού μήκους 35 μέτρων. Το επόμενο Σάββατο θα γίνουν και οι διαγραμμίσεις στο ταρτάν.

 

 

Παρεμβάσεις έγιναν και στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ένα σχέδιο ανακαίνισης για το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, καθώς έχει εγκριθεί χρηματοδότηση 1 εκ € για ενεργειακή αναβάθμιση.

 

Ο αντιδήμαρχος Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης σχολίασε:

 

Ένα μεγάλο αθλητικό έργο έφτασε στο τέλος του. Άψογη η συνεργασία με την τεχνική εταιρεία του κ. Βασίλη Στυλιανίδη και του εξειδικευμένου συνεργείου τοποθέτησης ταρτάν του Παναγιώτη Μαντζανά»

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο συνεργείο τοποθέτησε ταρτάν και στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» στα Γιάννενα, αλλά και στο Καυταντζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο έμεινε ανολοκλήρωτο λόγω έλλειψης χρηματοδότησης.