γράφει ο 

Ευριπίδης Ταρασίδης

 

► Ο κορονοϊός δεν υπάρχει, τα κάνουν όλα αυτά για να μας φιμώσουν και να μας βάλουν τσιπάκι. Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά. Το λέει και ο Great Γρεεκ Warrior στο Facebook, το διάβασα και allthetruthhere.blogspot.gr, το λέει και ο Θανάσης ο Κολυβάς στα λάιβ στρίμινγκ του, άρα έτσι θα ‘ναι. Για να τελειώνουμε λίγο με τα ψέματα που πνίγουν τον κόσμο.

 

►Έχει δίκιο ο Χρυσοχοϊδής που κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ που του ΄φυγε ο Παππάς. Δεν του ‘παν ποιον Παππά θέλουν να προσέχει. Τον Χρήστο ή τον Νίκο του ΣΥΡΙΖΑ. Έριξε ζαριά και πρόσεχε τον Νίκο.

 

►Ε συμβαίνουν αυτά. 

 

►Θα μου πεις, γιατί δεν ρώταγε;

 

►Δεν γινόταν, σου λέω εγώ.

 

►Ο πρωθυπουργός έκανε μπάνιο στις βάθρες στη Σαμοθράκη και από τέτοια πράγματα δεν τον κόβεις. 

 

►Πάντως, εγώ ξέρω ότι ο Παππάς (ο φασίστας, όχι ο άλλος) διέφυγε γιατί έκανε χρήση ενός νόμου του Κλεισθένη του 508 π.Χ.. Δημοκρατία έχουμε, το κράτος έχει συνέχεια, 11 αυτοί 11 εμείς και άλλα τέτοια. 

 

►Άσε που και στην αρχαία Αθήνα είχαν τα θέματα τους. 4,5 χρόνια έκανε ο Περικλής να βρει αίθουσα για έναν εξοστρακισμό. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

 

►Θα μου πεις είναι σοβαρό πράγμα αυτό με τον πτωχευτικό; Όχι θα σου πω εγώ, αλλά ποιος χέστηκε. Μήπως θα του πάρουν τα σπίτια οι τράπεζες και θα πτωχεύει; Ε, θα δώσει ο Πέτσας άλλα 30 εκατομμύρια στα ΜΜΕ τους και θα ‘ναι σαν να πτωχεύεις αλλά δεν θα πτωχεύεις, που λέει και ένα μεγάλο προφητικό σουξέ.

 

Στα τοπικά μας. 

 

►Στην προχθεσινή σύσκεψη του Επιμελητηρίου με τους φορείς στη Θάσο δεν πάτησε το πόδι του ούτε ο Μέτιος, ούτε ο Αντωνιάδης, ούτε ο Σιμιτσής, ούτε ο Μακάριος, ούτε ο Παναγιωτόπουλος.

 

►Και πες ο τελευταίος είναι Υπουργός και έχει ένα Όρουτς Ρέις που σε λίγο οι ναύτες του θα φωνάζουν «Μυκονόοοοοος». Νίκο βάστα μην χάσουμε τον Πέτρο τον πελεκάνο.

 

►Οι άλλοι δεν μπορούσαν, δεν ήθελαν, δεν γινόταν, δεν ξέρω. 

 

►Πάντως τέτοια απαξίωση είχα να δω από τότε που είχα πάει να δω Καρρά-Βανδή (στα πρώτα της) και ο Καρράς βγήκε για 45 λεπτά και σήκωσε το πρόγραμμα μόνο του το Δεσποινάκι. Καλή η Δέσποινα, δε λέω, αλλά ρε Βασίλη, για σένα ήρθαμε.

 

►Ξεφεύγω.

 

►Έλεγα για τη σύσκεψη. Κορυφαία στιγμή της η επιστολή Σιμιτσή που λέει «δεν το βρίσκω σκόπιμο να έρθω». Και έχει δίκιο ο Κωστής γιατί έτσι πρέπει να ‘ναι ο σωστός ο πολιτικός. Δεν θα μπλέκει με την πλέμπα μεσημεριάτικα.

 

►Έτσι κάνουν και στο Crown. 

 

►Καλά για Μακάριο δεν το συζητάω. Οι φιλίες δεν χαλάνε για τα ΕΣΠΑ.

 

►Πάντως εγώ θα πήγαινα και θα ‘κανα και πρόταση να μπει ο ΚΑΔ των fake profile γιατί δουλειά είναι κι αυτή. Τόσα ψεύτικα προφίλ γράφουν κάτω από κάθε ανάρτηση ΜΜΕ που αφορά τον Μακάριο. Να μην αποζημιωθούν και αυτά τα δύσμοιρα!

 

►Τελευταίο: τι κιτσαριό είναι αυτό καλέ με το βιντεάκι για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση το ‘21; Δεν το ‘δατε; Για δείτε εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=W2KUxkA9JFw&ab_channel=Greece2021

 

►Καλά άμα ήξερε ο Κολοκοτρώνης ότι στα 200 χρόνια θα κάνουμε τέτοιες παπαριές παίζει και να άραζε στο Μοριά. Σίγα μην κλάψω, θα ‘λεγε. Σοβαρευτείτε! Αν θέλαμε αθλοπαιδιές στο Καλλιμάρμαρο θα παίρναμε του Γεωργίου του Παπαδόπουλου που είναι και unique. Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα που χτίσανε τόσα χρόνια: φρου-φρου, συγκινησιακή επιφάνεια, ψευτοπερηφάνια, τύμπανα, λαλαλα, λίγο από αρχαία Ελλάδα, λίγο επανάσταση και φουστανέλα και «ας κρατήσουν οι χοροί». Βρε ουστ!