Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα του Αγίου Σίλα από το ξενοδοχείο Εγνατία μέχρι περίπου και το νοσοκομείο Καβάλας όπου το οδόστρωμα ήταν σε κακή κατάσταση.

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στην Καβάλα, κατά το χρονικό διάστημα από 23-09-2020 έως 25-09-2020. Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος με ελάχιστο πλάτος λωρίδας ανά κατεύθυνση τα 3,5 μέτρα και με τις λωρίδες αντίθετης κίνησης των οχημάτων να διαχωρίζονται με πυκνή σήμανση (κώνους).

 

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και η οδός θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με ευθύνη του αναδόχου να τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση διαχωρισμού των λωρίδων αντίθετης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί διαγράμμιση επί του οδοστρώματος, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε.Καβάλας και του Τ.Τ.Καβάλας».

 

Επίσης σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, ολοκληρώθηκε  το οδικό δίκτυο από το Ερατεινό μέχρι και την Χρυσούπολη περίπου 7 χιλιόμετρα. Ένας δρόμος που ενώνει το Αγίασμα, Ερατεινό και Πηγές, με την Χρυσούπολη.