Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συνομίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, ενημερώθηκε πως η έξοδος Αγ.Ανδρέα - Ν.Ηρακλείτσας - Ν.Περάμου προς την Εγνατία Οδό θα είναι πλέον προσβάσιμη από σήμερα και μετέβη στο σημείο.

 

Πιο συγκεκριμένα, η εργολήπτρια εταιρία τελείωσε νωρίτερα τη πρώτη φάση του έργου και γι’ αυτό θα παραδώσει από σήμερα (Παρασκευή 10/7/2020) αργά το απόγευμα στη κυκλοφορία το κομμάτι αυτό της οδού, προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών της Π.Ε. Καβάλας. 

 

Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι οι αδιάλειπτες πιέσεις του Βουλευτή, ήδη από την εποχή των περιορισμών λόγω της επιδημίας, όταν οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούσαν να μεταβούν στο Νοσοκομείο Καβάλας, η σχετική από 29 Ιουνίου 2020 ερώτηση του στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, καθώς και η συνεχής επικοινωνία του με τον κ. Κωνσταντόπουλο το τελευταίο διάστημα απέδωσαν καρπούς!

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Δώσαμε τέλος στη ταλαιπωρία πολλών συμπολιτών μας, ένα πρόβλημα που διογκωνόταν συνεχώς λόγω και της έλευσης τουριστών το τελευταίο διάστημα. Ευχαριστώ τον κ. Κωνσταντόπουλο και τους ιθύνοντες της εταιρίας για το ενδιαφέρον τους».

(δελτίο Τύπου)