Μια νέα περίπτωση ψευτογιατρού φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA. Πρόκειται για πρώην δημοτική σύμβουλο σε μεγάλο δήμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης που φαίνεται πως παρουσιαζόταν ως ιατροδικαστής και κατάφερε να παγιδεύσει δεκάδες θύματα από την Καβάλα έως και τη Θεσσαλονίκη

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η γυναίκα παρουσιαζόταν ως «σωτήρας» σε ανθρώπους που είχαν καρκίνο. Έκανε τον «ενδιάμεσο» στα ανυποψίαστα θύματά της για να λάβουν, όπως ισχυριζόταν, τα «γνήσια φάρμακα» της χημειοθεραπείας, αλλά και για να επισπεύσει γονιδιακές εξετάσεις που θα καθόριζαν τον τύπου του καρκίνου που έπασχε ο καθένας.

 

Πλησίαζε ασθενείς που ανάρρωναν από χειρουργικές επεμβάσεις και τους έδινε ψεύτικες ζώνες και φάρμακα που, ενώ τα έγραφε ο ΕΟΠΥΥ, ισχυριζόταν ότι τα έφερνε αποκλειστικά για τους ίδιους από το εξωτερικό, καταφέρνοντας να αποσπάσει από 500 έως 2.000 ευρώ από κάθε ανυποψίαστο ασθενή.

 

Η ψεύτικη κάρτα ως ιατροδικαστή

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στην προεκλογική της καμπάνια είχε την ψεύτικη κάρτα της ως ιατροδικαστή και συνεργάτη του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Οι ενέργειές της επεκτείνονται και σε άλλες δραστηριότητες, αφού έλεγε σε επαγγελματίες οδηγούς ότι θα τους βγάλει άδειες ταξί, παίρνοντας έως και 3.000 ευρώ από τον καθένα.

Επιπλέον, διοργάνωνε εράνους για υποτιθέμενους ασθενείς, με τα λεφτά να καταλήγουν στην τσέπη της.

 

Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

Για την υπόθεση αυτή πολλές είναι οι καταγγελίες, ωστόσο αυτή που πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης αφορά τη σύζυγο του Τάσου Αποστολίδη από το Ερατεινό Καβάλας.

Η περιπέτειά τους ξεκινάει τον Μάιο του 2016 όταν γίνεται διάγνωση καρκίνου του μαστού. Τότε η φίλη και κουμπάρα τους, που έχει παρουσιαστεί ως ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει να λάβουν το δυσεύρετο κοκτέιλ χημειοθεραπείας που θα «έσωζε» τη ζωή της.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας.