Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων ότι οι αιτήσεις συμμέτοχης στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21 θα διαρκέσουν από τις 2 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2020.

 

Οι γονείς/κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να φοιτήσει το παιδί τους στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική Αίτηση και να την καταθέσουν στο Σχολείο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 

  1. Αυτοπρόσωπος στη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Καβάλας,
  2. μέσω e-mail  στη διεύθυνση: [email protected]
  3. μέσω φαξ στο 2510 247195
  4. μέσω του Δημοτικού Σχολείου φοίτησης του υποψήφιου/ας μαθητή/τριας

 

Το έντυπο της αίτησης μπορούν οι γονείς/κηδεμόνες να το προμηθεύονται από το Μουσικό Σχολείο ή  την Ιστοσελίδα http://mousikokavalas.mysch.gr

 

Αναφέρουμε, ότι στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, έπειτα από επιλογή. Για να φοιτήσει ένας μαθητής στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας, θα πρέπει να λάβει μέρος στη διαδικασία επιλογής των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, η οποία πραγματοποιείται  από αρμόδια επιτροπή που ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία και για τη συμμετοχή σ’ αυτήν δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις. 

 

Πληροφορίες 

Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 10    

Τηλέφωνο: 2510 247190

Φαξ: 2510 247195

[email protected]

http://mousikokavalas.mysch.gr