Ένα κόκκινο ημι-υποβρύχιο με το όνομα ΝΕΜΟ βρίσκεται από τις αρχές της χρονιάς στο λιμάνι της Καβάλας, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλες τις ηλικίες να απολαύσουν μια μοναδική θαλάσσια εμπειρία. 

Το ΝΕΜΟ δεν καταδύεται πλήρως. Παραμένει στη στάθμη της θάλασσας, ενώ οι επιβάτες βρίσκονται κάτω από τη επιφάνεια της θάλασσας σε κλιματιζόμενο χώρο και μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο του βυθού χάριν στα μεγάλα φινιστρίνια που διαθέτει. 

 

Οι διαδρομές γίνονται τακτικά και το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στην επίσημη σελίδα του nemo στο facebook “Nemo Semi-submarine”. Το σκάφος διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό, με εύκολη πρόσβαση για όλες τις ηλικίες. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα και η περιήγηση έχει διάρκεια από 35-45 λεπτά. 

 

 

Η επιβίβαση γίνεται από το λιμάνι της Καβάλας και το δρομολόγιο περιλαμβάνει τη χερσόνησο της Παναγίας και το καρνάγιο. Από το Μάιο το ΝΕΜο θα βρίσκεται και στη Θάσο. 

Το μικρό ημι- υποβρύχιο έφερε στην Καβάλα η εταιρία NorthSailing που δραστηριοποιείται σε Κεραμωτή και Καβάλα με ιστιοφόρα και εκδρομές θαλάσσης.