Τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξαιρετική παράσταση «Καρυοθραύστης» από το Μπαλέτο Θεάτρου Μόσχας θα έχουν οι φίλοι του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, χάρη στην πρωτοβουλία και με δαπάνες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 

 

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, θα δοθούν δύο δωρεάν παραστάσεις, μία απογευματινή στις 4 μ.μ. και μία βραδινή στις 8 μ.μ., για τις οποίες η εξασφάλιση προσκλήσεων θα γίνει για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, μέσω μιας πλατφόρμας που υποστηρίζεται τεχνικά από τη Διεύθυνση Διαφάνειας της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα και, αφού υποβάλουν τα στοιχεία τους, να εκτυπώσουν το αποδεικτικό κράτησης. Στη συνέχεια, με το αποδεικτικό κράτησης και το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας θα μπορέσουν να προμηθευτούν την πρόσκλησή τους είτε από την έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ (Γ. Κακουλίδη 1, Κομοτηνή) τη Δευτέρα 23/12, την Τρίτη 24/12 και την Παρασκευή 27/12 από τις 9 π.μ. μέχρι τις 15 μ.μ. είτε από το Μέγαρο Μουσικής 30 λεπτά τουλάχιστον πριν την έναρξη της παράστασης.

 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. και θα είναι προσβάσιμη στο κοινό είτε από τον ιστότοπο της Περιφέρειας ΑΜΘ (www.pamth.gov.gr) είτε απευθείας στον εξής σύνδεσμο: http://84.205.238.78/megaro/ (αποδεικτικά κρατήσεων θα εκδίδονται για ηλικίες μεγαλύτερες των 5 ετών και τα αρχεία θα διαγραφούν μετά το πέρας των παραστάσεων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων).

Για τυχόν προβλήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Κωνσταντίνο Χουβαρδά, τηλ: 6970111112, e-mail: [email protected]

 

Από το Γραφείο Ενημέρωσης Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης