Τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και ο Δήμος Νέστου, σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Χρυσούπολης, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα : «Ας γνωρίσουμε τον υγρότοπο του ποταμού Νέστου».

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30-19:30, στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου, που βρίσκεται στην Κεραμωτή Δ. Νέστου  (πίσω από το Γυμνάσιο).

 

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας που δήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και σε όσους θα επιθυμούσαν μελλοντικά να το υλοποιήσουν με τις ομάδες τους.             

 

Στόχος του σεμιναρίου είναι η παιδαγωγική υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

 

Εισηγητές θα είναι η Αθανασία Μιρλή, βιολόγος, υπάλληλος του Φορέα Διαχείρισης και ο Αθανάσιος Τσολούφης, εκπαιδευτικός, οι οποίοι θα δώσουν τις  απαραίτητες πληροφορίες και κατευθυντήριες γραμμές για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος.