Την Κυριακή στις 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Κλιμάκιο Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος στην Καβάλα και με κύριο διοργανωτή τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας.

 

Στην Σύσκεψη του Π.Κ παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Καβάλας ο Αντιδήμαρχος Καβάλας κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου ο κ. Δημητριάδης Αβραάμ, από την Ομοσπονδία Επαγ. Βιοτ. Ν. Καβάλας ο Πρόεδρος κ. Χατζηχρήστος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού κ. Αντώνης Αλιμπέρτης.
Από το Προεδρείο της ΠΟΣΕΗ μας τίμησαν με την παρουσία τους , ο Πρόεδρος κ. Αγγουράκης Θεόδωρος , ο Α’ Αντιπρόεδρος κ.  Κουντουργιάννης Άγγελος, ο Γ. Γραμματέας κ. Κωνσταντόπουλος Χαράλαμπος, ο Ταμίας κ. Καυκαλάς Εμμανουήλ, ο Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας κος Ζήσης Σαρδάνης,

 

Τα θέματα του κλάδου που αναλύθηκαν πολλά. Ακούστηκαν γνώμες , Στο Περιφερειακό Κλιμάκιο έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΗ κ. Θεόδωρο Αγγουράκη για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία ήταν: «Ενημέρωση για τα Κλαδικά Θέματα», «Ενημέρωση για το ΠΔ 71/2019 «Μητρώα συντελεστών παραγωγής δημόσιων και ιδιωτικών έργων, μελετών, τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (ΜΗ.ΤΕ)»κλπ..

 

Οι απόψεις, προτάσεις και τα προβλήματα που κατέθεσαν οι συνάδελφοι στη Σύσκεψη του Π.Κ καταγράφηκαν και θα μεταφερθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ. Ε. Η για να τα επεξεργασθεί.
 

Το Δ.Σ του ΣΕΗ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ