H Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 ανακοινώνει ότι κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες συνεχίζουν τη λειτουργία τους, τα τμήματα υποδομής της, με καθημερινές προπονήσεις, σημαντικές δράσεις αλλά και με συμμετοχές σε διάφορα τουρνουά ποδοσφαίρου.

 

Στο πλαίσιο μάλιστα της ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση με τους γονείς των παιδιών που πλαισιώνουν όλα τα τμήματα και ευρεία συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965.

 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς της Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965, ο Επικεφαλής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Μπάμπης Παναγιωτίδης καθώς και οι προπονητές Άγγελος Κυρανούδης, Αντώνης Βαγενάς και Κυριάκος Φουρκαλάς.

 

Από την πλευρά τους οι γονείς ενημερώθηκαν εκτενώς για τη φιλοσοφία πάνω στην οποία στηρίζεται η όλη προσπάθεια λειτουργίας των τμημάτων υποδομής καθώς και στα μελλοντικά σχέδια. Παράλληλα έγινε αναφορά από τους υπεύθυνους της ομάδας στα επιλεγμένα τουρνουά που θα λάβουν μέρος την ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε όλα τα τμήματα υποδομής και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος από τις δύο πλευρές.

 

Σημειώνεται ότι τμήματα της Ακαδημίας θα λάβουν μέρος από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται στον Πλαταμώνα Πιερίας με τη συμμετοχή κορυφαίων ποδοσφαιρικών club από ολόκληρη τη χώρα μας, ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2005-2006.

 

Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965