Με αυξημένες και σημαντικά διευρυμένες γεωγραφικά συμμετοχές, πραγματοποιήθηκαν τα Regional Media Awards 2019

 

Παρουσία ιδιοκτητών, ανώτατων και ανωτέρων στελεχών σημαντικών Περιφερειακών και Τοπικών ΜΜΕ, εκπροσώπων της διαφημιστικής αγοράς, διαφημιζόμενων, δημοσιογράφων κ.ά. πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Gazarte, η 4η Τελετή Απονομής των Regional Media Awards 2019.

 

Τα βραβεία διοργανώνονται για τέταρτη χρονιά από τη Boussias Communications με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν πανελλαδικά τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα ενημέρωσης όπως Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites. 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν φέτος ο Νίκος Χατζηνικολάου, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), η συμμετοχή του οποίου επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την εγκυρότητα της όλης διαδικασίας, αλλά και την εξελικτική πορεία των βραβείων, ενώ πλήθος στελεχών της διαφημιστικής αγοράς των διαφημιζόμενων και προσωπικοτήτων της επικοινωνίας, αποτέλεσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

 

To ΕΝΑ Channel και η εταιρεία παραγωγής Videotex βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην Περιφερειακή τηλεόραση αποσπώντας 6 βραβεία και πιο συγκεκριμένα 4 χρυσά και 2 ασημένια. 

 

Αναλυτικά τα βραβεία ανά κατηγορία…

 

Best Original Reporting

GOLD

ENA Channel | Videotex: Πτώση γέφυρας στηn Καβάλα 

 

Best Vertical Content | Εκπομπή ανά θεματολογία

GOLD

ENA Channel | Videotex: Ένα με τη γη

SILVER

ENA Channel | Videotex: Extreme Food

 

Best Serial / Movie / Documentary Production

GOLD

ENA Channel | Videotex: Ιστορικά Γεγονότα

GOLD

ENA Channel | Videotex: Κρυμμένοι Θησαυροί – «Το καρνάγιο της Καβάλας»

 

Ενέργειες / Events / Δράσεις ΕΚΕ

SILVER

ENA Channel | Videotex: Το «Αγαπημένο Πιάτο» στη Detrop & Oenos 2019

 

 

H ομάδα του ομίλου ΕΝΑ Media Group κατάφερε να κερδίσει το πανελλήνιο ενδιαφέρον για τα κρίσιμα γεγονότα που απασχόλησαν την Περιφέρεια της ΑΜ-Θ αλλά και φυσικά της τοπικής κοινωνίας. Μία μεγάλη επιτυχία που όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου ENA Media κ. Λευτέρης Κουκουτίνης ήταν αφιερωμένη σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας, άλλωστε το όραμα του Ομίλου είναι ξεκάθαρο «Η Περιφέρεια μπορεί να πρωταγωνιστεί σε όλους τους τομείς της τηλεόρασης αλλά και να προωθήσει όλα τα σημαντικά κοινωνικά ζητήματα» αλλά και ότι η νέα γενιά μπορεί να είναι αυτή που θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στα σοβαρά κοινωνικά θέματα!!

 

Την τελετή παρακολούθησαν περίπου 200 συμμετέχοντες, αριθμός που αντικατοπτρίζει τη σημαντική αποδοχή της διοργάνωσης από την αγορά, καθώς και την προσπάθεια αναβάθμισης των βραβείων, με τη διεξαγωγή του RegionalMedia Forum 2019.

 

Στο Regional Media Forum 2019, το οποίο προηγήθηκε της Απονομής, παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας, Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο οποίος παρακολούθησε τις συζητήσεις των δύο πάνελ του Forum, τα οποία ασχολήθηκαν τόσο με θεσμικά θέματα όσο και θέματα της αγοράς.

 

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ενώ άνοιξε με χαιρετισμό ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων της Boussias Communications.

(δελτίο Τύπου)