Πάνω από 1.300 ήταν οι συμμετέχοντες στον αγώνα δρόμου για τα άτομα με αναπηρία που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Καβάλας, το πρωί της Κυριακής 29 Μαρτίου. Η αφετηρία δόθηκε λίγο μετά τις 10:00 από τον δημοτικό κήπο 

 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης «ευχαριστεί   θερμά τους περισσότερο από τους 1.300 συμμετέχοντες Καβαλιώτες αλλά και άλλους από όμορους νομούς, που έλαβαν μέρος στον 1ο Αγώνα Δρόμου για την Αναπηρία, που συνδιοργάνωσε στις 29-3-2015 με επιτυχία με τον   Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Ν.Καβάλας. Ευχαριστεί θερμά  όλους αυτούς που  έτρεξαν για τον σεβασμό της διαφορετικότητας και της ισότιμης μεταχείρισης των Ατόμων με Αναπηρία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άψογη συνεργασία τους και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα

την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας και όλους τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους , 

την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο,

τον Δήμο Καβάλας και την  Δήμαρχο κ. Δήμητρα Τσανάκα, και τους εθελοντές

Διασωστική Ομάδα Καβάλας

Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού

Σύλλογο Καταδρομέων Ν. Καβάλας

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Ν. Καβάλας

Θώμη Αγγέλου

Πρότυπη Θεραπευτική και Συμβουλευτική Μονάδα Πράξις

Ξενοδοχείο Lucy

Center TV

Ena Channel

αλλά και όλα τα μέσα ενημέρωσης

FIRST AID AMBULANCE

EKAB

ATΛΑΝΤΙΔΑ

ΞΥΡΑΦΙ

Παναγιώτη Γεωργιάδη

καθώς και την Ολυμπιονίκη και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Στίβου κ. Ολγα Βασδέκη  που έδωσε την "εκκίνηση " και τις Καβαλιώτισες Παραολυμπιονίκες  κ. Ανθή Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Δήμογλου.

Ζητούμε συγνώμη   για την τυχόν ταλαιπωρία των οδηγών και για οποιαδήποτε  μη σκόπιμη  παράλειψη»

Η πρόεδρος του Κέντρου Μαρίνα Φιλιππίδου μεταξύ άλλων τόνισε

«Ευχαριστώ ως Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ. μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους βοήθησαν, είτε μεμονωμένα είτε οργανωμένα σε τοπικό αθλητικό, πολιτιστικό ή κοινωνικό  σύλλογο και σωματείο, μικροί, μεγάλοι, αρτιμελείς και άτομα με αναπηρία, με οποιοδήποτε τρόπο αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης   της κοινής γνώμης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.  Τρέξαμε όλοι  μαζί για μία "καλύτερη κοινωνία", αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε και εύχομαι αυτός ο αγώνας να επαναληφθεί   και να καθιερωθεί ως θεσμός».